Nektek volt már olyan, hogy egy személyt egyszerüen nem birtatok elviselni, pedig nem volt vele konfliktusotok?
nyílt konfliktusunk nem volt, de olyan lassú a kolléganőm, néha azt hiszem van valami szervi baja (agy). Kérdezünk és csak hümmög elkerekedett szemmel, semmire sem tudja a választ, irtó lassú mindenben, hozzászólunk, nem válaszol mert talán meg se hallja stb.
Irritál a végtelenségig, nem tudom, hogy dolgozhat ott.
Nekem inkább ilyen idegesítő emberek vannak néha az életemben.
Pl. karbantartói csoportban dolgoztunk egy nagy cégnél régen, ott volt egy kolléga, ha nagy átalakítást csináltunk, akkor egy 20m-es soron 6-8 ember dolgozott. Mechanikusok, villanyosok (én ezek közt voltam).
De mindig csak egy ember volt útban. Mindig ott koslatott akol épp valamit csinálnom kellett. De józan ésszel belegondolva, csak csinálta a munkáját, minden hátsó szándék nélkül, de valahogy mindig ő volt mindenhol ott.
Szerintem ez olyan tudat alatti dolog náluk.
De ugyanez megvolt pár éve az utcában is. Parkolóhely szűkében voltunk, de mindig ugyanaz veszi el az utolsó helyet, ha épp már nem jut, vagy pl. ugyanaz parkoltatja a ház előtt az utánfutóját hetekig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!