Nektek volt már olyan, hogy egy személyt egyszerüen nem birtatok elviselni, pedig nem volt vele konfliktusotok?
Figyelt kérdés
Én most ebben a helyzetben vagyok, egyszerüen irritál, idegesit, a többiek kijönnek vele.2018. ápr. 1. 23:07
11/15 A kérdező kommentje:
Próbálkoztam másképp viszonyulni felé, de nem megy és ö is ignorál, szerintem én se vagyok neki szimpatikus.
2018. ápr. 2. 10:10
12/15 anonim válasza:
Voltam ilyen szituban: Kerültem, mint a bűnt, minimálisan beszéltem csak vele, akkor is arról, amiről nagyon kellett.
13/15 anonim válasza:
Baráti társaságban vacak lehet. Nekem csak felületes ismerősökkel volt ilyen eddig. Azért nem voltak szimpatikusak, mert tenyérbemászó, nyomulós természetük volt, és egyszerűen nem érdekelt a mondandójuk. Csúnya lesz, de kimondom: végtelen unalmas személyiségük volt, és mikor ezt rám akarták erőszakolni, attól legszívesebben visítva menekültem volna.
14/15 Morning válasza:
Igen, határozottan emlékszem rá, hogy volt ilyen nem egyszer, hogy valaki egyszerűen, nem kicsit irritált.
El kell fogadni, hogy ilyen lehetséges.
Magam részéről úgy vagyok vele, hogy nyilván van ennek valami nyomós oka, csak én nem vagyok ezzel tisztában.
Mindenesetre fontos hallgatni az ilyen belső megérzésekre, és az szerint távolságot tartani adott személyekkel.
Nyilván legyen az ember viselkedése jól nevelt, diplomatikus, de ennyi.
Magadat meg végképp ne érezd rossznak amiatt, hogy xy ellenszenves, irritáló számodra!! :-)
15/15 anonim válasza:
Igen volt. Egyszerűen betudtam annak hogy nem működött a kémia és láttam rajta hogy ő sem bír engem. Vam ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!