Mi a véleményetek arról ha valaki rosszat tesz valakivel, vagy szívat valakit, egyszerűen azt mondják ő is csak ember?
Figyelt kérdés
Falra tudnék mászni ettől a kifejezéstől.Pl.Múlt héten vizsgán a tanár előző nap úton volt és két órát várt a határon erre másnap zsinórban vágott el jó néhány hallgatót.Meg szívatta is őket.Volt akit meg simán átengedett.Vagy egy magán fogorvosnő akiről tudva lévő dolog,hogy nem jól él a férjével,már csak lakótársak egyfolytában beszólogat az assziszentésnek,próbálja mások előtt lejáratni.Ha valakinek problémája van azt nem másokon kellene kitölteni.Mégis ha megesik,hogy nem úgy szóltam vagy tettem valamit akkor lehet elnézést is kérni és pár szóval felvázolni a helyzetet és nem ártani a másiknak folyamatosan.2018. febr. 13. 12:06
1/5 anonim válasza:
Az a szomorú, hogy a kegyetlen gyilkosokkal is kb. így bánnak, akik jólétben üldögélnek a börtönben, miközben egész családokat tettek visszafordíthatatlanul tönkre, hogy ők is csak emberek.
2/5 anonim válasza:
Én természetesnek veszem nőktől a kissé hisztérikus természetet.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem a hisztérikus természetre gondoltam.Tudok olyan nőt is aki nem hisztérikus,sőt jópofizik mindenkinek,adja az álszentet,amott meg a háttérben olyan húzásai vannak,hogy sokan el se hinnék róla ha mondanád.
2018. febr. 13. 12:42
4/5 anonim válasza:
Mindenkit magát minősítenek a cselekedetei. Akinek jobban van oka haragudni a világra (pl. súlyos beteg, családi tragédia érte, keményen hajtott mégis tönkrement a vállalkozása, vagy csak egyszerűen állandóan túlterhelt...), azt kevésbé nézem le ilyen viselkedésért.
Szerencsére függelmi viszonyban meg nem vagyok ilyen emberekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!