Bosszút állnátok azon aki tönkretette az életeteket, és aki miatt a legmélyebb pontra süllyedtetek lelkileg, vagy egyszerűen csak kizárnátok az életetekből és elengednétek?
Bosszút álltam, igazából a saját módszerekeit használtam. Viszont nem lettem sokáig jobban tőle és megbántam...igaz érdekes volt látni egy általam szeretett személyen, hogy ő amit adott nekem mindennap sok ideig eszre sem vette, hogy nekem mekkora fájdalmat okoz, és hogy én csak kerek 2 napig adtam csak vissza amiket ő nekem és majdnem belehalt.
Nem sok értelme van viszont valamikor van ideje, és valamikor kell!
szituációfüggő. van, amikor a bosszú hatásos, ha azt megfelelően hajtja végre az ember, ugyanakkor a mi oldalunkról bizonyos emberek számára is lehet ez elégtétel, ha véghezviszi.
ettől függetlenül persze lehet, hogy se nem érjük el a másik félnél a célunkat, se nem jelent számunkra elégtételt.
Én kizártam az életemből azokat az embereket, akik mély sebeket ejtettek a lelkemen, mivel a bosszúállás nem kenyerem. Hiszem, hogy minden tettünk bumeráng, ami akkor tér vissza valamilyen formában, amikor nem is számítunk rá.
N
Bosszú állás nem jó. Elengedés felszabadít.
Persze az emberek szeretnek bosszút állni, de lehet idővel nem lesz jó érzés neked.
Azért létezik a Bosszú és a Hála , hogy mind a kettőt használjuk a kiérdemeltek szerint.
A bosszú helyett a kiengesztelés miatt tedd amit tenni szándékozol.
Ha bosszút állsz, semmivel sem vagy különb tőle.
Szóval én emiatt kizárnám az életemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!