Milyen tulajdonságokkal bírt a leggonoszabb,legbetegebb ember akivel valaha találkoztál?
Szamomra a sunyi manipulalas. A volt parom, gyerekem apja. 8 evig tartott a terror. Es persze, foleg a sajat gyengesegem volt akkoriban az oka.
A kapcsolatunk elejen szuper volt minden, az elso 1-2 evben. Aztan szep lassan azon kaptam magam valahogy elszigetelt az ember a barataimtol, csaladomtol. Baj volt ha megyek valahova, ahogy öltözöm, ahogy viselkedem, köver vagyok, tul vekony vagyok, ott egy pattanas, hogy nezel ki, de ciki veled menni valahova. Te maradjal otthon a gyerekkel 2 evig ne menj sehova. Ne dolgozzal ugysem talasz munkat (2 diplom van mellesleg neki egy sincs)
Ev elejen hagytam el, a szüleimnel lakom a gyerekkel, labadozom a terrorbol. Epitem megint a barati kapcsolatokat.
Utolag visszagondolva borzaszto ember volt. Es nagyon tönkre tett , kihasznalta a fiatalsagomat es a johiszemusegemet illetve hogy mindent hagytam.
Tanultam ebbol, es mindenkinek azt javaslom kerülje az olyat embert mint akit ott leirtam.
Egyebkent sosem bantott ütött..a lelki terror szerintem sokszor kemenyebb
#1 Büszke vagyok rád, hogy léptél.
Engem szülés után kezdett lelkileg bántani és gátlástalanul nőzni. Azt gondolta, hogy úgyse merem otthagyni, hát otthagytam, mi is a szüleimnél élünk a babával.. sok erőt nektek!☺️☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!