Lehet az ember mentális betegséggel valaha boldog?
Figyelt kérdés
Ocd, szorongás, depresszió. Ezek az idegrendszeri problémám melléktermékei, szívbeteg is vagyok egyébként. 4 éves korom óta beteg vagyok, 18 évesen kérdéses volt hogy megmaradok. Hiába volt meg van jó az életemben, nem vagyok képes boldogságra, járok egyébként pszichiáterhez. Pszichológus sosem tudott segíteni, nincs is az én problémámra pszichológus államilag egyébként. 100mg ssri mellett sem vagyok boldog, szerintem sosem leszek boldog az életben. 15 évesen kezdett ez igazán előjönni. 23fmárc. 12. 02:35
1/10 anonim válasza:
Lehet hogy pszichoterápia van TB alapon is, szerintem érdemes lenne utánanézni.
2/10 anonim válasza:
Olyan értelemben biztos nem, mint egy teljesen ép ember. De...szerintem egy ilyen Feldmár András kaliberű ember helyrerakna.
3/10 A kérdező kommentje:
1. A pszichiáter főorvos mondta hogy nincs ebben a kórházban erre szakosodott terapeuta.
márc. 12. 06:29
4/10 anonim válasza:
"1. A pszichiáter főorvos mondta hogy nincs ebben a kórházban erre szakosodott terapeuta."
Értem, szerencsére Magyarországon számos hely van, ahol pszichoterápiát végeznek.
Ha elég az egymondatos "ebben a kórházban erre nincs lehetőség" és nem szeretnéd eröltetni, akkor ennyi.
5/10 A kérdező kommentje:
Nekem bőven elég lenne ha megállnának a kényszeres gondolataim valamilyen úton és nem a negatív járna a fejemben.
márc. 12. 06:36
6/10 anonim válasza:
"Nekem bőven elég lenne ha megállnának a kényszeres gondolataim valamilyen úton és nem a negatív járna a fejemben."
Pszichoterápia ebben tudna segíteni.
7/10 anonim válasza:
A betegsége mindenben akadályozza nem érheti el a celjait. Szoval nem.
8/10 anonim válasza:
ember. az SSRI-k kivul a dokanyod nem ismer mas gyogyszert?
9/10 anonim válasza:
Sajnos nem maradéktalanul.. De ha szedi a gyógyszereket és jár terápiába, akkor lehet egy normális mederben tartani.
10/10 anonim válasza:
Dehogy
Gyerekkorom óta szenvedek én is
31 vagyok most már nem lesztek itt sokáig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!