Mi volt a legnagyobb dicséret, amit valaha kaptál?
A gyakorlati helyem tulajdonosának dicsérete.
Én konkrétan rettegtem tőle, de mások azt mondták, ez nem látszott, szóval remek, mert nagyon nyers, kiszámíthatatlan volt, és ha hibáztál, rögtön felemelte a hangját és kész volt lekapni a fejed. Néha meg is tette, de szerencsére nem velem. Az első találkozásunk sem volt túl kellemes pluszban (megalázott mások előtt, mindenbe belekötött, és egy hete alig voltam ott).
És mikor a nő belépett a helyiségbe, konkrétan megfagyott a levegő, és mindenki befeszült szinte - ilyen volt ott a légkör. Szerencsére azért annyira sokat nem tartózkodott ott, de mikor igen, szerintem mindenki 2x olyan gyorsan öregedett a stressztől.
És ő mondta nekem, hogy büszke rám, egy élmény volt velem dolgozni, és örült, hogy megismert, és reméli, hogy egy nap majd nagy dolgok miatt hallja a nevem, mert sokra fogom vinni szerinte.
Szóval el nem tudom mondani, mennyire jól esett azokat hallani tőle, és mekkora erőt tud adni a mai napig is, mert ha valaki, akkor ő nem az a fajta, aki csak úgy osztogatja a dicséreteket. Pláne nem ilyeneket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!