Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szoktál arra gondolni, hogy...

Szoktál arra gondolni, hogy mikor és hogyan fogsz meghalni?

Figyelt kérdés

Gyakran eszembe jut, hogy vajon én milyen körülmények között fogok meghalni. Vajon lesz olyan kegyes hozzám a sors, hogy nem szenvedek sokat? Vajon nem is fogom érezni, csak hopp, hirtelen megtörténik?

Nektek szokott eszetekbe jutni ilyesmi, vagy még nem gondoltok rá?

26/F

2024. ápr. 19. 13:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
44%

A lepontozok az öngyilkos jelölteket biztatni akarnak hogy csak jó vár?

Tudomaszl kell venni hogy nem. Ha tetszik ha nem. gusztustalan undorító öngyilkossagba kergetni másokat hamis reményekkel.

2024. ápr. 19. 14:51
 12/20 anonim ***** válasza:
Meg eleve élettel játszani zsákbamacskára és ezt pártolni..ha vki lemeri írni hogy nem a boldogsag várja az öngyiket. Hanem bőven rosszabb is akár
2024. ápr. 19. 14:52
 13/20 Metionin ***** válasza:
100%
Igen, néha. Főleg amikor hajszál híján úszok meg valamit, szokott bevillanni, hogy na bmeg egy nap tuti hogy valami ilyesmi miatt halok meg.
2024. ápr. 19. 15:35
 14/20 anonim ***** válasza:
Szoktam
2024. ápr. 19. 16:00
 15/20 A kérdező kommentje:

Hmm... Ezt még nem hallottam, hogy az öngyilkosokról ilyen beszámolók születtek. Érdekes.

Igen, amúgy. Nekem is akkor volt ez főleg, ha mondjuk vezetés közben elvétettem egy-egy előzést például. Szerencsére csak vagy 2-3 volt még lassan 10 év alatt. Akkor azt gondoltam rá pár percre, hogy most feküdhetnék az aszfalton is, azóta már meghalva.

2024. ápr. 19. 16:31
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolok sűrűn rá, de néha eszembe jut, hogy milyen kifürkészhetetlen sz élet, sosem tudni, hogy kinek hogy alakul. Pl ismerek olyat, akinek nagyon hamar összejött a szép nagy ház, idilli élet, aztán jött egy válás és végül meghalt fiatalon. Szerintem ő sem gondolta volna, hogy így alakul az élete. De nem gondolhat az ember állandóan ilyenekre, élvezni kell az életet és majd lesz, ami lesz.
2024. ápr. 19. 23:59
 17/20 Senior Séf ***** válasza:
100%
3 stroke (vagyis TIA) után bízom benne, hogy hirtelen halálom lesz. Persze oktalan bizakodás ez, hiszen sokkal valószínűbb, hogy negyedszerre az ezernyi más utóhatás valamelyike következik be, megkeserítve a hátralevő éveket
2024. ápr. 20. 18:55
 18/20 anonim ***** válasza:
50%
Igen, minden reggel az első gondolataim egyike a "mikor halhatok már meg végre?!" Remélhetőleg hamar, és gyorsan.
2024. ápr. 21. 05:58
 19/20 anonim ***** válasza:
Szoktam.Békében akarok majd,nyugalomban.A cicáimon kívül senkinek nem hiányoznék.Ha ők biztonságban lennének,nyugodtan mennék már el. 26/N
2024. máj. 2. 22:46
 20/20 anonim ***** válasza:

Tök mindeg, hogy gondolsz-e rá,avagy sem!

Sokan koppanak, hiszen fiatal lévén 2-3.évtizedet képzelnek be maguknak.

Megfigyelhető egyébként, hogy a "kaszás" kifejezetten kedveli a 17-47-es korosztályt. Jön, amikor, ahogyan akar! Ennyi!

Ahogy a mondás is tartja:

Nem az megy el aki koros, hanem aki soros!!!

2024. máj. 4. 11:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!