Szoktál arra gondolni, hogy mikor és hogyan fogsz meghalni?
Gyakran eszembe jut, hogy vajon én milyen körülmények között fogok meghalni. Vajon lesz olyan kegyes hozzám a sors, hogy nem szenvedek sokat? Vajon nem is fogom érezni, csak hopp, hirtelen megtörténik?
Nektek szokott eszetekbe jutni ilyesmi, vagy még nem gondoltok rá?
26/F
A lepontozok az öngyilkos jelölteket biztatni akarnak hogy csak jó vár?
Tudomaszl kell venni hogy nem. Ha tetszik ha nem. gusztustalan undorító öngyilkossagba kergetni másokat hamis reményekkel.
Hmm... Ezt még nem hallottam, hogy az öngyilkosokról ilyen beszámolók születtek. Érdekes.
Igen, amúgy. Nekem is akkor volt ez főleg, ha mondjuk vezetés közben elvétettem egy-egy előzést például. Szerencsére csak vagy 2-3 volt még lassan 10 év alatt. Akkor azt gondoltam rá pár percre, hogy most feküdhetnék az aszfalton is, azóta már meghalva.
Tök mindeg, hogy gondolsz-e rá,avagy sem!
Sokan koppanak, hiszen fiatal lévén 2-3.évtizedet képzelnek be maguknak.
Megfigyelhető egyébként, hogy a "kaszás" kifejezetten kedveli a 17-47-es korosztályt. Jön, amikor, ahogyan akar! Ennyi!
Ahogy a mondás is tartja:
Nem az megy el aki koros, hanem aki soros!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!