Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mitől érzi magát bárki is...

Mitől érzi magát bárki is bármilyen neműnek? (nőnek/férfinak/egyébnek)

Figyelt kérdés

És itt nem csak azokra gondolok, akik a születési nemüktől eltérő neműnek érzik magukat, hanem úgy általánosságban, tehát azokra is gondolok, akik megszülettek valamilyen neműnek és olyan neműnek is érzik magukat.

Mármint én férfinak születtem, de különösebben nem érzem magam férfinak, de nőnek, meg bármi másnak sem, csak így, hát ok, van péniszem, férfi vagyok, tudomásul vettem, és itt körbe is ért a teljes nemi identitásom.

tegnap 18:49
 1/4 anonim ***** válasza:
50%

Erős vagyok, és feláll a bránerem a jó csajokra.

Abszolút férfinak érzem magam.

tegnap 18:56
 2/4 anonim ***** válasza:
23%
Már megint a gender...... Komolyan mondom meleg férfiként is rosszúl vagyok ettől a gender "propagandától"..... Mikor fogják már fel az emberek, hogy egy "beteges elmélet"??????
tegnap 19:06
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Jo kérdés, de ahol a gender fogalmát igyekeznek kiirtani a szotárbol, ne várj megfelelö választ.
tegnap 19:09
 4/4 anonim ***** válasza:
49%
Légyszíves kedves 3as magyarázd el nekem, mire jó a "gender fogalma"? Hogy "legalizálja" a személyiségzavarok bizonyos tipusait? Kedves 3as régen aki ufónak, virágnak, vázának, villanykörtének, unikornisnak gondolta magát, elmebetegnek, személyiségzavarosnak számított..... Most "szimplán" gender...... Gratulálok.....
tegnap 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!