Szerintetek gáz, ha valaki alacsony férfiként Lexus LX-et vagy BMW X7, vagy bármilyen más hasonló méretű prémium/luxus autót vezet?
Mondjuk 165-170 cm körüli pasiként…
Tehát ilyen 182-190 cm magas és 2 méter széles autó.
Ebből arra következtettek, hogy biztosan kisebbségi komplexusa van?
Nem gáz. Számomra az a gáz, hogy valaki ilyen kérdést tesz fel és ebből még ilyenre is gondol: "Ebből arra következtettek, hogy biztosan kisebbségi komplexusa van?"
Kérdező, te pszichés eset vagy. Keress fel egy szakembert. Sőt, az általam kiemelt résznél magadból indultál ki, tehát te gondolod saját magadról azt, hogy neked van kisebbségi komplexusod.
#1.
Én nem a mérete miatt szeretnék ilyen autót, hanem a terepjáró képességei miatt… Nem olyan SUV-t szeretnék, ami csak azért SUV hogy minél nagyobb helyet foglaljon és minél jobban roncsolja az utakat, amikor nem is használják terepen is. Ez sose tetszett nekem sem…
Viszont én aktívan szeretném majd terepen is használni, illetve 65 kilós kutyát kényelmesen szállítani benne, stb.
Tehát kihasználnám, de igen egy kissé kisebbségi komplexusom van ezt én nem tagadom, de szeretnék kiegyensúlyozottabbnak tűnni és törekedni arra, hogy ténylegesen az is legyek.
Nem gáz
Ha normálisan használja, nem pedig csak menőzni akar vele és ugrálni körülötte mint egy kis pincsi kutya akkor teljesen rendben van hogy egy alacsonyabb pasinak ilyen autója van
Ha viszont csak a látszatért kell az bármilyen pasinál kiábrándító és tényleg kompenzálásra utal
Ne agyald túl, vállad be 🤟
Ha elmúltál 18 akkor nem tartozol senkinek se magyarázattal a tetteidért (kivéve ha törvénytelen dolgot csinálsz) és engedélyt se kell kérned mástól, hogy megtehesd.
Nem következtetek semmire.
Szerintem magasságtól függetlenül gázok ezek az autók. Gyakorlatilag értelmetlen kategória, de hát van akinek fel kell ülni SUV vonatra.
Szóval röviden, tök mindegy hány centisen szállsz ki egy ilyenből.
A bazi doboz a gáz !
Nem személyautó, és soha nem is lesz, csak nehéz, sok az adó, teszi tönkre az utakat, de "bazi" autóm van !
Bocs Te nem 25 alatti vagy ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!