Normális hogy férfiként zsírosodom? Alacsony a tesztoszteton szintem?
Önmagában az alacsony tesztoszteron szint nem okoz hasi zsírosodást. Sokszor semmilyen tünettel nem jár, de hogy kórosan alacsony-e a tesztoszteron szinted, azt csak laborvizsgálattal lehet kideríteni.
Mutass egy arc nélküli fotót a felsőtestedről! Így látatlanban nem tudunk semmit mondani.
Nincs most képem, meg nem is vagyok otthon, a lényeg hogy alhasra és csípőre hízok.
Mennyi a kórosan alacsony tesztoszteron szint?
Egészséges tartományban vagy
Egyébként a zsírfelszedést 90 százalékban a túl sok bebitt kaja és emellett mozgászegénység okozza
Amit felsoroltál, az kb mind hízlal egyébként.
Zab, persze kis mennyiségben egészséges és nincs vele gond, de igazi ch bomba.
Halrudacska. Miért fagyasztott halrudacska? Miért nem veszel normális halat és sütöd meg? Ha nem szereted az ízét, akkor ott az afrikai harcsa, annak nincs nagyon hal izé, így azt eszem én is.
Rántott sajt. Gondolom bolti az is. Nézd meg a ch adagot 100 grammban a hátulján.
Egyébként imádom hogy itt gyakorin pl a pajzsmirigy gond nem is létezik, azonnal hormonhiány, aminek ezer másik tünete is van.
Kedves 8-as,
A szénhidrátok cukormolekulák. A fehérjék és zsírok mellett a három fő kalorigén (kalóriát tartalmazó) tápanyag egyike. A szervezet a szénhidrátokat glükózra bontja le. A glükóz vagy vércukor a szervezet sejtjeinek, szöveteinek, szerveinek legfőbb energiaforrása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!