Mi az, amire tudod, hogy drága mégis elköltöd rá a pénzed, és mi az, ami bármilyen olcsó is lehet, pénzt nem adnál ki érte?
Sport, tetkó, hajápolás, egészségügyi dolgok, ezeken nem spórolok.
(Azt nem veszem ide ami létszükség de drága pl. lakhatás, kaja.)
Amiért sosem adnék ki pénzt az pl. szoli, cigi, pia, drog, meg amúgy egy csomó minden amit nem szeretek vagy nincs rá szükségem.
Utazás, étterem: erre nem sajnálom.
Amire sosem költenék: esküvői ruha, bulizás, alkohol, kávé, cigaretta, drog.
Cigi, kaja élelmiszer, gyümölcs zöldség, tej. Abszolut nem férnek bele az életembe, így is tele vagyok tartozással ezek miatt. Saccra havi 150 et elvisz(gyerekkel).
Közben pl húst tojást sem veszek soha (nem vagyunk pedig vegák),de így is elmegy.
Ami bármilyen olcsó, sem kell, pl dohanybolti cukorkák, meg az összes termékük, ronda nagyanyámnak is való cipők pl Deichmann, CCC, kínaiak, meg úgy az egész ruhapiac egyben ami itthon megy. Még a new yorkerben, H&M ben találok 1-2 jó cuccot, de az is ritka kb félévente 1 valami megtetszik.
Igy az öltözködésem is kényszer csak mert ilyen ruhák cipők kaphatók csak.
Állatorvoson, magángyógyászaton nem spórolok.
Fodrászra, műkörömre, kozmetikusra nem költenék soha.
Amikre költök: magán fogorvos, elektronikai cuccok (igaz munkaeszközök is amikkel pénzt termelek).
Pl nem adnék pénzt jóslásért és ilyen hülyeségekért :D szexuális tartalomért sem (sokat chatelek és néha találok olyan csajokat akik ilyeneket árulnak).
Olyan cuccokat sem nagyon veszek amikre valójában nincs, vagy sosem lesz szükségem. Nem vagyok az a fajta aki bevásárol Temus ipari hulladékból, mert olcsó és "de jó lesz az valamire".
Cigire nem sajnálom. Nem nyomorgok, tudok félretenni, van életem is, de nyilván ettől még ésszel felfogom, hogy drága.
Magánorvosra ugyan sajnálom, de kiadok rá, ha kell.
Olcsó dolgok amiket nem veszek pl olcsó műszaki cikkek, random kínai szarok.
Drága, de egészségügyi dolgokon, kezeléseken, egyéb ilyesfajta termékeken nem spórolok. Meg igazából számítástechnikai eszközökön sem, de ehhez az is hozzátartozik, hogyha veszek valami ilyesmit, azt addig nem cserélem le, míg menthetetlen állapotba nem kerül. Tehát nálam ez ~4 évente kiadás.
Amire viszont nem vagyok hajlandó költeni, mert nem én vagyok a célcsoport, az a pia, cigi, drog, szolárium, műköröm, szórakozóhelyek látogatása, meg buliké.
benzin, áram.. bármennyi lehet meg kell venni.
Cigi, drog, alkohol.. lehet akármilyen olcsó, soha 1 fillért se.
Amire szívesen költök, az a smink vagy cipő. Esetleg drágább termék is.
Amire biztosan nem: cigi, drog, alkohol, új telefontok, parfüm, műszempilla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!