Szoktál arra gondolni, hogy mikor és hogyan fogsz meghalni?
Gyakran eszembe jut, hogy vajon én milyen körülmények között fogok meghalni. Vajon lesz olyan kegyes hozzám a sors, hogy nem szenvedek sokat? Vajon nem is fogom érezni, csak hopp, hirtelen megtörténik?
Nektek szokott eszetekbe jutni ilyesmi, vagy még nem gondoltok rá?
26/F
Szoktam rá gondolni, de sztem ezt csak a depresszióra hajlamosak csinálják.
Én egyrészt a temetésemet szoktam elképzelni, hogy akkor majd bezzeg sajnálnak, illetve hogy egy kamion kétszázzal elüt és egy nagy csattanással ér véget az életem.
Elotte hörgés fulladás is van. Olvasd el a halál beálltának stádiumait.
Magamrol en annyit tudok hogy ugyanugy fogom végezni mint családom nőtagjai
Demencia alzheimer fizikai kételenség pelenkáznak majd a kórházban. Még külsőre is olyan vagyok mint a nagybeteg nagyim. Egy szal bél es alcsony es már most demensedek észreveszem magamon.
De sikeresen örököltem az anyai ágrol még a depressziot is a felmenőkből (déd, ük)nem egy lett öngyikos is. (Ŕn azert remélem nem leszek ennyire debil)
De szóval nekem gondolkoznom se kell a halálomon, mert nyilvánvaló. Rengeteget össze kell gyűjtenem majd egy otthonra is meg időben intézni.
Az öngyik nagyon megszívják a tuloldalon. A klinikai halottak beszámoloi az öngyilkosokról ugyanaz és nagyon nem jó.
Elvileg ujra meg ujra megteszik nem hiszik el hogy már meghaltak es nem mennek tovább a többiekkel hanem megy megint a fáhot felakasztani magát, és ugy maradnak mint egy felakadt lemez.
A kkinikai halottak beszámoloit nézegesd. Az öngyilkosokra is kitérnek mindig
És hiába mondod hogy dehat már meghaltál menni kéne tovább (ki tudja a fénybe vagy hova?), de nem fogja fel csak megy megint a fához. A saját poklát járja körbe körbe.
Nem értem ezt hogy miert gonosz ezt leírni. Hogy ne hidd azt az öngyilkossaggal hogy vmi über jó fog várni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!