Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Magas nők, ti mennyire tartját...

Magas nők, ti mennyire tartjátok hátránynak a magasságitokat?

Figyelt kérdés
Neten, külföldi oldalakon sokszor olvasom, hogy a magasabb nők utálják a magasságukat. Nem találnak ruhákat a méretükben, párkeresésben azt látják hogy a legtöbb férfi alacsonyabb nővel van, nem érzik magukat nőiesnek. Ez hazánkban mennyire jellemző? Illetve férfiak is válasszolhatnak, hogy őket mennyire zavarja ha egy nő magasabb nála.
tegnap 14:28
 1/9 anonim ***** válasza:
56%
Semennyire, sőt azt tapasztalom, hogy a férfiaknak bejön, hogy magasabb vagyok. Akit meg ez zavar, keressen egy törpillát! 25/183cm
tegnap 14:50
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Még soha semmimet nem tartottam hátránynak. Legfeljebb valakinek nem tetszik. Az meg hol érdekel engem?
tegnap 14:53
 3/9 Kései Sirató ***** válasza:
39%

Én nagyon örülök, hogy magas vagyok. Sohasem zavart. Simán hordok magas sarkút. Az alacsony férfiak válogassanak az alacsony nőkből.

Egy ruha is jobban áll egy magas nőn.

Kérdező, láttál már divatbemutatót? A modellek nem alacsonyak, sőt.

tegnap 15:06
 4/9 A kérdező kommentje:
Láttam már divatbemutatót, igaz csak tv-ben. Modeleknél előny ha magas a hölgy. Nekem pl tetszenek a magas nők.
tegnap 15:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Társkeresőn magas nők magasabb fiút akarnak, tök mindegy hogy néz ki, milyen a belsője, csak magasabb legyen náluk. Sok nő mondta, hogy nehezen talál párt mert magasság nekik nagyon fontos és abból nem engednek, mert igenis a pasi magasabb legyen, de viszont az olyan magas pasik meg alacsonyabb lányt akarnak. Ezt ők maguk mondták.
tegnap 15:28
 6/9 anonim ***** válasza:
49%
#5 Én pl. nem. #1
tegnap 15:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Az az érzés bennem is megvan, hogy nem vagyok (eléggé) nőies, ha a srác alacsonyabb nálam, pláne ha szembeötlő a különbség. Pedig nem vagyok *annyira* magas, a ~176cm-mel, hanem inkább arról van szó, hogy egyetem megkezdése előtt rendszeresen vagy én voltam a legmagasabb szinte bárhová mentem, vagy fixen köztük voltam.
tegnap 17:10
 8/9 anonim ***** válasza:
#7 De nem mindenki komplexusos. #1
tegnap 18:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Attól, hogy több embert kérdezel, a magasságot nem kell többesszámba tenni. Akkor tesszük többesszámba a momdatnak ezt a részét, ha van arra lehetőség, hogy az adott dologból/emberből több van, például "Hol tartjátok a ruháitokat?", "Szoktatok sielni a gyerekeitekkel?". Nem azért tesszük többesszámba, mert tőbb embert kérdeztünk meg, hanem mert valószínűleg nem egy darab ruhája van az embernek és gyerekből is lehet több. Viszont egy embernek egy magassága van. Hiába kérdezed több embertől, mimdenki aki reagál, annak csakis egy magassága lehet. :)
tegnap 19:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!