Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért lehet az ha engem vmi...

Miért lehet az ha engem vmi baj ért, akkor mások is rátesznek?

Figyelt kérdés

Pl mindig akkor "támad" vki amikor kicsúszik alólam a talaj.

Pl ha 5 év után megszuntva cég azzal a munkaviszonyom kilátástalan vagyok munkát keresek, anyám pont akkor akar utcára kidobni.

Vagy ha meghalt apa, és fel se tudom fogni, a barátomnak pont akkor jut eszébe szakítani.

Vagy ha pl pont vizsgáim vannak, izzadok tanulok félek, akkor csalnak meg és fordul fel az életem.

Vagy ha magam alatt vagyok és kérdést írok ki, tanács vigasz helyett egyesével sorakoznak fel támadni és arról győzködni én mekkora sz.r vagyok, ha szakítok egy megcsalóval akkor meg beképzelt, nem csoda ha megcsalnak, ha anya ellen kiállok magamért, akkor téged még anyád se bír és a többi.

Mindig amikor meggyengülök baj van, szinte a világ is összefog ellenem.

Ennek mi lehet a háttere?

Mintha egyik bajból jönne a másik.

#problémák csőstől
2024. márc. 21. 06:10
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%

"De én azokról kérdeztem akik ha bajban vagy hátadba állitják a kést."

De pont ezt mondom: te úgy állítod be, mintha megéreznék a gyengeséget, és gyorsan leszúrnának, míg a földön vagy. Valójában az én tapasztalatom az, hogy amikor a földön vagyok, annyira az agyára megyek másoknak, hogy egy ideig tűrnek-tűrnek, aztán elküldenek a p.csába.

Nem tudom megítélni, hogy te hogyan viselkedtél, vagy anyád mit hogyan csinált, csak azt, hogy eddig akárkinek - beleértve saját magamat is - a szájából hallottam, hogy akkor rúgott belém, amikor a legmélyebben voltam, mindig az volt a helyzet, hogy az illető viselkedése változott meg. Természetesen ez érthető, de mindenkinek van egy személyes tűrőképessége.

Ha úgy tetszik: a dolog pszichológiája az, hogy ha nem értem, mi zajlik le benned, akkor csak azt veszem észre, hogy az idegeimre megy a viselkedésed, és ezért én is beléd rúgok.

2024. márc. 21. 14:40
 42/44 A kérdező kommentje:
De az te vagy. Nem én.
2024. márc. 21. 15:57
 43/44 anonim ***** válasza:

De te kértél tanácsot, nem én. :)

Még egyszer mondom: eddig akárkit hallottam ezt a problémát megfogalmazni, egytől egyig arról volt szó, hogy az illető viselkedése zavart másokat.

2024. márc. 21. 17:01
 44/44 anonim ***** válasza:

Az emberekkel van a gond. Használnak ameddig érdekük utánna ha már nem érdekük veled lenni eldobnak, kihasználnak és átvernek.

A szüleit nem választhatja meg az ember, a párját viszont igen.

Lesz majd olyan férfi az életedben aki nem beléd rúg ha lent vagy hanem támogat és segít ha arra van szükséged.

2024. márc. 21. 19:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!