A közeli ismerőseim közül páran nagyon közönségesen viselkednek és beszélnek, ami engem rendkívül zavar, és mivel ezt látják rajtam, még rátesznek egy lapáttal. Sajnos azt nem tehetem meg, hogy nem találkozok velük. Ti mit tennétek a helyemben?
Nem értem, miért baj, ha besértődnének, ha amúgy is tojnak rád és az érzéseidre? Besértődnek, nem találkoztok, kevesebb a dráma, nem kell suttyókkal mutatkoznod. Mindenkinek jobb lenne.
Én biztos, hogy megmondanám, hogy ne haragudjatok, megmondtam, mi a bajom veletek, ti továbbra is iszonyat közönségesek vagytok, nem fogom társaságban magam neveletlen emberekkel égetni, többet nem találkozom veletek, ha nem vagytok kultúrember módjára viselkedni, ágyő.
Most nem azért, nyugodtan sértsd meg őket, ha egy kérésedre az a válaszuk, hogy poénból / szívatásból / értődésből még alpáribban viselkednek, hiszen ez azt jelenti, hogy nem jelent nekik a kérésed semmit.
ne keresd a konfliktust, jobb a békesség. ha ők ilyenek, miattad nem fognak változni, kár erre energiát pocsékolnod.
amikor alpári stílusban beszélnek, akkor engedd el a füled mellett. ha veled kezdeményeznek beszélgetést proli színvonalon, attól még nem muszáj lesüllyedni a szintjükre. válaszolj röviden, tömören, irodalmi nyelvezettel fogalmazva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!