Anyukák! Titeket nem zavar ha a fiatok meztelenkedik?
Olyan fiúkra gondolok,akik 13-19 év közöttiek.Engeditek neki a meztelenkedést vagy rászóltok,hogy vegyen fel valamit?
Akik engedik,volt már olyan helyzet,amikor fiatok meztelenkedett,akkor erekciója volt?
Érdekel,hogy másoknál hogy megy ez a dolog.:)36/N
Nem hiszem el, hogy a fiad előtted meztelenkedik!
Ha meg csak kilested, akkor fúj! Miért ne meztelenkedjen a saját szobájában?! Had fedezze fel önmagát...! teljesen normális!
Jó kis kamukérdés!
Amúgy ha ilyen debil fiam lenne, kapna egy jó nagy pofont, aztán elvinném pszichológushoz.
Én rohadt szégyenlős vagyok itthon szóval ilyen elő sem fordulhatna :D A legtovább ameddig elmentem az az volt, hogy csak egy boxer volt rajtam de az is csak a mostani nagy kánikula miatt és az is csak akkor amikor már sötét volt a házban és kb. mindenki aludt :D
17/f
Az én fiam már huszonéves, de általában boxerban van itthon melegben is. Olyan már volt, hogy valamiért be kellett mennem a fürdőszobába valamiért, mikor fürdött, de olyankor oldalazva megyek, nem nézek felé, de annyi habfürdős vízben szokott fürödni, hogy egyébként sem látszik semmi.
Ha valaki a fia erekcióját nézegeti, nos, az meg már szerintem beteges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!