Mi az a valami amit a lányok smink előtt, és után rátesznek-belemasszírozzák az arcukba?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 16L vagyok, es most tanulgatok sminkelni. Néztem smink videokat, és egy lány azt mondta hogy a szép, és egészségesebb bőrért.. Belekente azt a fehér krémet, aztán arra tette a sminket. Aztán miután letörölte a sminkjét, és lemosta micellás vízzel, ismét tett valami krémet. (Ugye azt már nem mosta le, csak beledörzsölte). Hidratáló? Vagy micsoda? Dmben, vagy Rossmannban milyen néven tudnám megvenni? (ha van olyan, lehetőleg olyat amit smink nélkül is belemasszírozhatok, és ugye jót tesz a bőrnek) Köszönöm?:)2020. jún. 27. 14:57
1/5 anonim válasza:
Primert szoktak smink alá tenni. De hidratálót is szoktak használji sminkelés előtt.
A smink lemosása után az meg valószínűleg szimpla hidratáló.
2/5 anonim válasza:
Smink előtt primert, hidratálót esetleg fényvédőt szoktak felkenni. Este smink lemosás után valószínűleg hidratáló krémet.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és milyen hidratálót ajánlotok a dmbol picit zsírosabb, néha picit pattanásos borre?
2020. jún. 27. 15:39
4/5 anonim válasza:
Ne használj drogériás hidratálót mert semmit sem ér, többet árt mint használ. Olyat keress amiben természetes anyagok vannak. Én a vichy arckrémét használom, igaz hogy nem olcsó. 8ezer ft, viszont egy pumpálásnyi mennyiség bőven elég az arcra szóval hónapokig elég.
5/5 anonim válasza:
Kedves kérdező, primer az ami kötelező a smink alá azaz alapozó alá én nivea start makeup -nak a primerét használom már újra is vettem egy párszor, érzékeny börüeknek van kellemes az illata és sokáig elég, vagy ha nem kifejezetten primer hanem egy hidratáló krém, smink lemosás után nem kötelező de ajánlott hidratálni a bőrt egy gyengéd nem tul zsiros hidratáló krémel pl bioderma sebium krémjét használom és zsiros börömet nem zsirositja tovább szóval jó termék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!