Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Jól látom a 40-es emberek...

Jól látom a 40-es emberek többségét?

Figyelt kérdés

40 felett ez a jellemző sok emberre:

Pasik: erős kopaszodás, pocakos test, retro öltözet

Nők: asszonyos, markáns arcvonás. Plusz kilók.

Mindkettőre jellemző a mogorvaság, a nagyon komoly stílus, és a humortalanság.

2024. febr. 18. 12:52
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
64%

Na jó, Pintér Tibor tényleg jól néz ki, de ő foglalkozik magával.

Pinter Tenya jol nez ki???😆😂😂😂😂 nincs tobb kerdesem 😆

2024. febr. 18. 18:32
 32/34 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem neked valami súlyosabb problémád van, elég rossz szemmel látod a világot és az embereket.

Vannak emberi kapcsolataid egyáltalán? Vagy úgy látod, hogy ők min ilyenek? Illetve csak ezket látod meg?

Szerintem kicsit összezavarodott az elméd.

De nyugi ki fogsz lábalni belőle.

2024. febr. 18. 18:35
 33/34 anonim ***** válasza:
93%

Arra kíváncsi lennék, hogy aki 40+ éves férfit keres, vajon ilyen Mamoru-szájú, orrú, szemű, arcbőrű férfira vágyik-e. Biztos van, aki igen, más meg nem szereti a lányos, babás, gyerekfiús arcokat.

Nagyon távol állnak a vonásai az átlag magyar arctól, főleg a negyvenesek arcától. De még egy átlagos hetedikes-nyolcadikos fiúnak sem mindnek ilyen babás már az arca.

A nőknél a markáns arcvonásnál mire gondolsz? Hogy néz az ki?

És a férfiak retro öltőzékét hogy jellemeznéd? Az se világos.

2024. febr. 18. 19:52
 34/34 anonim ***** válasza:

Mamoru szerintem nagyon jóképű keleti férfi, szerintem nem gyerekes az arca. Keleten sok későn öregedő, szép arcvonású ember él. Viszont a sztárfotói szerintem is beállítottak.

Magyarországon gyakori a genetikai hízékonyság. A korai öregedés is gyakoribb, mint a japánoknál. Általában azok tudnak legalább egy tízest letagadni, akik későn kezdenek ráncosodni. Az őszülés jól palástolható, de a ráncosodás kevésbé. A mogorvaság is valóban gyakoribb az idősebbeknél, mert általában alaposan megkínozta már őket az élet, sokat csalódtak. Én is mogorvább vagyok, mint 10-20 éve.De nem vagyok non-stop az.

2024. febr. 19. 22:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!