Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Jól látom a 40-es emberek...

Jól látom a 40-es emberek többségét?

Figyelt kérdés

40 felett ez a jellemző sok emberre:

Pasik: erős kopaszodás, pocakos test, retro öltözet

Nők: asszonyos, markáns arcvonás. Plusz kilók.

Mindkettőre jellemző a mogorvaság, a nagyon komoly stílus, és a humortalanság.

2024. febr. 18. 12:52
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

Beírtam a keresőbe, hogy 40 éves férfi. Kiadott pár magyar találatot, tarskeresőkről. Szándékosan nem linkeltem egyiket sem, mert nem akartam egy honfitársunkat sem megszégyeníteni, ezért választottam azt a külföldi fazont a magyar férfi illusztrálására.

Mamoru-ról még annyit, hogy ő egy énekes és színész, és olyan világhírű animékben szinkronizált, mint a Dragon Ball vagy a Death Note.

2024. febr. 18. 13:32
 12/34 A kérdező kommentje:

Na jó, Pintér Tibor tényleg jól néz ki, de ő foglalkozik magával.

De az átlag magyar pasira ez nem jellemző. Pont ez az érvelésem alapja!!!

2024. febr. 18. 13:35
 13/34 A kérdező kommentje:

És hol vannak a nők?

Azok is rossz formában vannak ebben a korban (tisztelet a kivételnek)

2024. febr. 18. 13:36
 14/34 anonim ***** válasza:
93%
46 éves férfi vagyok! És már 17 évesen is pocakos voltam. Sajnos most 46 évesen is pocakos vagyok. És nem sör hasam van. Utálom a sört, és ezért nem is iszok sört. És igen, elkezdtem kopaszodni. Sőt azért már van jó pár szál ősz haszálam is. Eredetileg barna hajam volt. De most már inkább szürke hajam van, jó pár szál ősz hajszálal.
2024. febr. 18. 13:45
 15/34 anonim ***** válasza:
82%
Talán lecsúszott környezetben élsz, ahol idővel a többség lezüllik. Ez egyaltalan nem jellemzo az én ismerősi körömre.
2024. febr. 18. 13:47
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Majd, ha 40 leszel, linkelj magadról egy képet! Megmondjuk, hogy mennyire passzol rád a leírásod.
2024. febr. 18. 13:49
 17/34 anonim ***** válasza:
76%
Nem látod jól.
2024. febr. 18. 13:55
 18/34 anonim ***** válasza:
84%
A kinai forma hiresség nem fizikai melós nem hajt nem tré aldiban vesz hulladekot , a keletiek mindig gyereknek néznek ki 10 évet letagadhatnak . Felhozhattad volna J Stathant aki simán hozza a nyugati emberek átlagát nem többségét .
2024. febr. 18. 14:10
 19/34 anonim ***** válasza:
Nem.
 20/34 anonim ***** válasza:
38%

Ahhoz képest, hogy itt mindenki tagad és senki nem ért egyet a kérdezővel, ahhoz képest nyáron a strandon igen kevés jó kinézetű fiatal nőt és férfit látok, pedig nem egy strandon fordulok meg. A mai családos fiataloknak csak nagyon kis százaléka ad magára.

Lehetne nyitott szemmel közlekedni, kedves válaszolók, és nem tagadni a valóságot.

1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!