Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Jól látom a 40-es emberek...

Jól látom a 40-es emberek többségét?

Figyelt kérdés

40 felett ez a jellemző sok emberre:

Pasik: erős kopaszodás, pocakos test, retro öltözet

Nők: asszonyos, markáns arcvonás. Plusz kilók.

Mindkettőre jellemző a mogorvaság, a nagyon komoly stílus, és a humortalanság.

2024. febr. 18. 12:52
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
95%
Ez még sablonnak is felszínes.
2024. febr. 18. 12:59
 2/34 A kérdező kommentje:

Hát pedig ezt látom.

Mondhatnám azt is, hogy vannak olyan szép, és értekes 40-es férfiak, mint Mijano Mamoru, de Magyarországon olyat ne keressünk. :)

2024. febr. 18. 13:05
 3/34 anonim ***** válasza:
93%
Nem értek egyet. A környezetemben a 40+ korosztály többsége fiatalos, jónéhány évet letagadhatnak és életvidámak. Még közülük a kivétel sem olyan, mint amit leírtál.
2024. febr. 18. 13:06
 4/34 anonim ***** válasza:
73%

Én nem figyeltem ezt meg csak erre a korosztályra vonatkozóan. Mogorva meg bármilyen életkorból előfordul. Még a kopaszodás is, én egy csomó olyan srácot láttam, akik huszonévesek, de már kopaszodtak. De a fordítottja is! Sok férfinek van haja 40 felett. A plusz kilók is olyanok, hogy a sok ülő életmód miatt, már a gyerekek is elhízottak, ez megint nem csak a 40+osokra igaz.

Komoly, humortalanból is egy csomó lehet bármilyen korosztályból, pl. én 26 évesen. Ez van, én elfogadom.

De amit írtál, hol, milyen környezetben figyelted ezt meg? Amúgy nem szívleled általánosságban a 40 felettieket?

2024. febr. 18. 13:08
 5/34 A kérdező kommentje:

Összehasonlításként.

40-es magyar férfi, kb. így néz ki:

[link]

40-es Mamoru:

[link]

:)

2024. febr. 18. 13:09
 6/34 anonim ***** válasza:
92%
mamoru fajtájára a szőtelen arc és a mikropénisz jellemző
2024. febr. 18. 13:22
 7/34 anonim ***** válasza:
84%
Ez még az oldal szintjéhez mérve is nagyon gyenge általánosítás
2024. febr. 18. 13:22
 8/34 anonim ***** válasza:

44 éves férfi vagyok, reprezentatív felméréssel nem tudok szolgálni, és a férfiakat nem figyelem. De például a munkahelyemen számos szép, csinos, vonzó 50 körüli nő van.

"A mogorvaság, a nagyon komoly stílus, és a humortalanság." sem jellemző, vagy én rosszul látom.

Nem tudom megerősíteni az állításodat, de ez persze nem jelent semmit.

2024. febr. 18. 13:26
 9/34 anonim ***** válasza:
94%
De az megvan, hogy a japánoknak eleve kortalan arcuk van? Leírtam, hogy a környezetemben ez nem igaz, erre leírod, hogy hogy néznek ki a magyar férfiak. Ez általánosítás. Csúnya. Ez a Mamoru vagy ki meg egyáltalán nem egy nagydurranás, sőt.
2024. febr. 18. 13:27
 10/34 anonim ***** válasza:
87%

Mijano Mamoru egy japán celeb, aki valószínűleg az átlagnál több időt fordít a kifogástalan külsejére, már ha sikeres színész és zenész akar maradni. Ezért semmi értelme nincs őt összehasonlítani Kovács Géza 40 éves magyar raktárossal.

Ha már mindenképpen mérni kell valakihez, itt van mondjuk az 50 éves Pintér Tibor magyar celeb, színész, énekes:

[link]

2024. febr. 18. 13:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!