Jól látom a 40-es emberek többségét?
40 felett ez a jellemző sok emberre:
Pasik: erős kopaszodás, pocakos test, retro öltözet
Nők: asszonyos, markáns arcvonás. Plusz kilók.
Mindkettőre jellemző a mogorvaság, a nagyon komoly stílus, és a humortalanság.
Hát pedig ezt látom.
Mondhatnám azt is, hogy vannak olyan szép, és értekes 40-es férfiak, mint Mijano Mamoru, de Magyarországon olyat ne keressünk. :)
Én nem figyeltem ezt meg csak erre a korosztályra vonatkozóan. Mogorva meg bármilyen életkorból előfordul. Még a kopaszodás is, én egy csomó olyan srácot láttam, akik huszonévesek, de már kopaszodtak. De a fordítottja is! Sok férfinek van haja 40 felett. A plusz kilók is olyanok, hogy a sok ülő életmód miatt, már a gyerekek is elhízottak, ez megint nem csak a 40+osokra igaz.
Komoly, humortalanból is egy csomó lehet bármilyen korosztályból, pl. én 26 évesen. Ez van, én elfogadom.
De amit írtál, hol, milyen környezetben figyelted ezt meg? Amúgy nem szívleled általánosságban a 40 felettieket?
44 éves férfi vagyok, reprezentatív felméréssel nem tudok szolgálni, és a férfiakat nem figyelem. De például a munkahelyemen számos szép, csinos, vonzó 50 körüli nő van.
"A mogorvaság, a nagyon komoly stílus, és a humortalanság." sem jellemző, vagy én rosszul látom.
Nem tudom megerősíteni az állításodat, de ez persze nem jelent semmit.
Mijano Mamoru egy japán celeb, aki valószínűleg az átlagnál több időt fordít a kifogástalan külsejére, már ha sikeres színész és zenész akar maradni. Ezért semmi értelme nincs őt összehasonlítani Kovács Géza 40 éves magyar raktárossal.
Ha már mindenképpen mérni kell valakihez, itt van mondjuk az 50 éves Pintér Tibor magyar celeb, színész, énekes:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!