Jól látom a 40-es emberek többségét?
40 felett ez a jellemző sok emberre:
Pasik: erős kopaszodás, pocakos test, retro öltözet
Nők: asszonyos, markáns arcvonás. Plusz kilók.
Mindkettőre jellemző a mogorvaság, a nagyon komoly stílus, és a humortalanság.

Nem látod jól, vagyis a te közegedben lehet. Én közel a 40-hez elmondhatom, hogy nagyon jól nézek ki, női, férfi szemmel is, magam szerint is. De teszek is érte, és ami a legfontosabb, belül is jól vagyok.
Férjem 45 éves, hasonlít a 365 napból a pasija, csak világosabb hajú és bőrű.
De vannak ismerősök, rokonok, akiknél valóban látható az is, amit te is írsz, de ők eleve belül nincsenek jól, az pedig annyira látszik valaki külsején. Hunyorog, gubbaszt, egészségtelelnül él.
A pluszkilók nem azt jelentik, hogy az ember elhagyja magát, a kopaszodás genetika, és aki nem foglalkozik a külsejével az nagyrészt depresszió, bedarálják a monoton hétköznapok, kötelező feladatok, mindenkit kiszolgálni, megfelelni, mindenki első, csak a nő(férfi is lehet) az utolsó.
Borzasztóan megváltoztak az emberek rossz irányba, rossz mintákat követnek, mert tanult tehetetlenek.

Hallod, te most halál komolyan összehasonlítasz egy random embert az utcáról egy ismert celeb "megjelenős" fotójával? Ez most komoly?
Valószínű 14 éves celebekbe belebolondult kislány vagy. Miért kellene átlagembereknek olyannak lenni, mint az 1%, akiknek a külsője a megélhetése?
Értem én, hogy jó érzés hírességek képeit nézegetni, és álmodozni róla, hogy majd egy ilyen keliberű ember belédszeret, és így könnyű úgy érezni, hogy senki nem fog felérni hozzájuk.
De hidd el, ők nem csak kikelnek az ágyból és ilyenek. Sőt, mégcsak nem is az, hogy ők lelkesebben kenik a fejükre a krémeket a reklámból.
Ezek az emberek egyrészt a külsejük alapján (is) lettek kiválasztva, másrészt teljesen stábjuk van, plasztikai sebészektől az edzőkig, akik teljes állásban azon dolgoznak, hogy ők okésan nézzenek ki.
Annyi idős vagyok, mint Taylor Swift. Nem úgy nézek ki, mint Taylor Swift. De nevetséges is lenne, ha megpróbálnék direkt "erre tenyésztett" emberekkel versenyezni.

Olyan mintha meg akarnád győzni az emberiséget, mintha mindenki így nézne ki.
Pedig nem mindenki ilyen.
Ez pedig nem elsősorban a kortól függ.
Mondhatnám azt, hogy sok nyeszlett, löttyed pocakos 20-as 30-as pasi is van és lógótestű feszestelen nő szintén 20-on 30-évesen...

Az megvan, hogy mindenki más környezetben mozog?
A kopaszodás amúgy genetika, csinálhat magával bármit, ha genetikailag kódolva van, akkor már csak lassítani tudja vagy mivel a nyugati társadalmakat megszégyenítő életszínvonalon vagyunk, akár hajbeültetést is csináltathat.🙃
Asszonyos, markáns arcvonás. Szintén genetika. Egyedül az öltözetről meg a plusz kilókról lehet lényegében beszélni.
Egyébként Harry és Vilmos is kopaszodik, mint a fene, úgyhogy a génlottó senkit sem kímél.

Ez mennyire egy idióta ostoba kérdés. Komolyan megkérdezed, hogy az idősebb emberek miért kopaszodnak? Meg az idősebb emberekre miért jönnek fel általánosságban könnyebben a plusz kilók? Meg miért nem néznek ki olyan jól? Hát barátom, nem tudom hogy eddig merrefele éltél, de ez egyszerűen a korral jár.
Az van, hogy nagyjából 25 éves korod körül vagy a csúcson, onnantól rövid stangálás után egy hosszú lejtő jön. Nyilván lehet a lejtő ívét sporttal, egészséges életmóddal, jó táplálkozással, remek mentális egészséggel tompítani, sőt átmenetileg meg is fordítani, de nem lehet legyőzni a természetet.

Vilmos hercegnek legalább van stílusa, megjelenése, kopaszon is jól néz ki.
Ő ad magára.

"Vilmos hercegnek legalább van stílusa, megjelenése, kopaszon is jól néz ki."
Ó hogy az isten áldjon meg, mennyire meglepő, hogy egy herceg, akinek semmi más dolga nincs, mint hogy népszerű legyen, tud a milliárdjaiból költeni magára és a megjelenésére. Mekkora szemét Gipsz Jakab, a 45 éves, 4 műszakban dolgozó, 3 gyerekes apuka, hogy nem tud minden másnap edzőterembe járni és nincs pénze a tökéletes táplálkozásra és a rendszeres egészségügyi kezelésekre és kontrollokra. Hát az ilyen le kéne lőni, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!