Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy átlagos ember kb. mikor...

Egy átlagos ember kb. mikor szokta feladni az álmait, ha nem sikerül elérnie őket?

Figyelt kérdés
Főleg személyes történetek érdekelnek. És az okok, amik ezt az álom feladást okozzák.

2024. febr. 15. 13:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
25%

En gyerekvállalasnál adtam fel azt hogy valaha is alberlet mellett/után saját lakásom lesz.

Gyerek mellett már ugy vagyok vele albérletben, hogy azzal ami eddig megvan önerő plusz amik hozzá jönnek amig nő, talán a gyerek 20 éves korára tenyleg lesz már egyszer egy saját lakás a gyerekemnek amit hasznalhatok öregen én is de amugy neki van.

Szóval tizen-huszonévesen még azt hittem lesz saját lakásom ma meg már megvan az hogy kb 60-70 éves koromra meg is lesz inkabb a gyerekemnek.

2024. febr. 15. 15:03
 12/25 anonim ***** válasza:
16%

Ma már egyből

Rágebben még dolgozott volna rajta az ember, hogy sikerüljön na de ha folyamatosan csak falakba ütközik meg variálásba akkor beleun aztán ráhgyja és nem szenved a témával a továbbiakban

2024. febr. 15. 15:04
 13/25 A kérdező kommentje:
Azért szép, hogy a gyerekre gondolnak sokan, csak kár, hogy nekik már nem adatik meg az a lehetőség amit az utódnak megteremtenek.
2024. febr. 15. 15:06
 14/25 anonim ***** válasza:
25%
*Szóval ahogy elnézem egy lakás árát albérlet mellett összerakni hitel nélkul 40 év kb dolgozó kortól számítva tehát ha vki 20 éves korátol dolgozik plusz albérletezik, akkor talán 60 éves korára lesz is lakása.
2024. febr. 15. 15:07
 15/25 anonim ***** válasza:
20%

13 igen. Rám nem gondoltak a szuleim egy szál bőrönddel raktak ki plusz tanulmányokkal(iskolákat fizettek csak)

Merthát régen ugy volt hogy 20 évesen már ferjhez is mentek és ketten egyutt vettek lakát kesobb házat is a szüleim, csakhát nekem soha nem volt ilyen párom hogy ketten egyutt veszunk vmit.

2024. febr. 15. 15:09
 16/25 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom. Aki kirakja a gyerekét annyit is ér. Viszont egy ilyen gyerek a traumán túl, nagyon elszánttá is válhat.
2024. febr. 15. 15:12
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Én speciel soha nem tervezem. Pedig vannak olyan álmaim, akik biztos nem fognak összejönni, 0,01% van rá. De mégis csak jobb úgy élni, hogy bizakodok, mintha lemondanék előre mindenről. Nekem 2 közeli családtagomnak is 50 felett változott meg teljesen más irányba az élete és mindkettőnek pozitívan. Szóval nekem az ő példájuk is mutatja, hogy sosem késő semmihez, amíg él az ember.
2024. febr. 15. 16:15
 18/25 A kérdező kommentje:
Ez motiváló.
2024. febr. 15. 16:17
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
Közel 40 éveskorhoz én már feladtam egész életet. Várom meghaljak.
2024. febr. 15. 16:30
 20/25 A kérdező kommentje:
Van családod?
2024. febr. 15. 16:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!