Egy átlagos ember kb. mikor szokta feladni az álmait, ha nem sikerül elérnie őket?
Nem mindegy, mi az az álom. Például az, hogy 18 évesen azt gondoltam, hogy a Silicon Valleyben leszek valami top 1%-os géniusz IT-s AI mester, nem volt egy reális cél az én képességeimhez mérten (nem vagyok hülye, csak figyelemzavaros és a tényleg nehéz és lassú dolgokat hamar feladom). Ezt viszonylag hamar feladtam, hiába gondoltam egy ponton komolyan. :D
De találtam reális célt, ami ugyanúgy hozhat anyagi sikert és elismertség érzést is, még ha kisebb szinten.
Viszont olyan ember szerintem elég kevés van, akinek egy konkrét álma van vagy volt és most is amiatt sír, hogy nem valósult meg az a valami. Vagy csak én nem ismerek ilyeneket. A többség vagy elégedett az életével vagy eleve fogalma sincs, mit akar.
Hát igen... egy váratlan gyerek, sok mindent megváltoztat.
Ki volt a hibás, ha nem titok?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!