Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mitől alakulhatott ez így nála?

Mitől alakulhatott ez így nála?

Figyelt kérdés
Randizngatok egy sráccal, és nem egy szószátyár, de így magunk között megvagyunk egyébként. Viszont amikor a családjánál voltunk, nem igazán szólt semmit, csak én beszéltem velük. Amikor meg az én családomnál voltunk, ugyanez történt, úgy kellett kihúzni belőle a szavakat. Az is feltűnt, hogy valaki beszélt hozzá, ő meg nem igazán szólt vissza semmit, a végén már azt láttam rajta, hogy nagyon elege van, szinte már idegesítette a másik fél.
ma 16:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kellemetlenül érzi magát társaságban?!
ma 17:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Alkalmatlan a társas kapcsolatra. Voltaképpen miből áll a kapcsolatotok?

Mit tudsz róla, hogy miről mit gondol, mik a problémái, művelt-e, mindenről hasonlóan gondolkodtok-e?!

Én nem kínlódnék vele, mert valami pszichés gáz van nála, lehet, hogy autista, vagy egyéb.

Alamuszi nyuszi nagyot ugrik/mondja a közmondás.

ma 17:04
 3/5 anonim ***** válasza:

“nem egy szószátyár, de így magunk között megvagyunk egyébként.”

És mi a tartalma ennek a “megvagyunknak”?!

Átlag ember is falra mászik az ilyen Kuka Mikitől.

Hosszú távon mit kezdesz vele? Így akarod tölteni az időt, hogy hallgat?

Pszchés ügy. Én soha nem játszottam ápoló nénit. Volt, akinek megmondtam, hogy soha nem lehet veled beszélgetni. Két ember között a gondolatok kicserélése alap. Nem tudom, miről mit gondolsz, tartalmatlan a kapcsolatunk. Vége.

ma 17:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Családokon kívül másik társaságban is így viselkedett? Lehet, csak az feszélyezi, hogy új helyzetben van, vagy, a családok előtt van zavarban.
ma 18:27
 5/5 Senior Séf ***** válasza:
A nők beszédkészsége sokkal fejlettebb. A férfi a tettek embere.
ma 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!