Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy átlagos ember kb. mikor...

Egy átlagos ember kb. mikor szokta feladni az álmait, ha nem sikerül elérnie őket?

Figyelt kérdés
Főleg személyes történetek érdekelnek. És az okok, amik ezt az álom feladást okozzák.

2024. febr. 15. 13:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
87%
Általában hamar. Pár tanfolyamot már végeztem, azt gondoltam, hogy velük váltani fogok tudni más területre. Nem jött egyik sem össze, mert introvertált vagyok: nem tudok/nem akarok ezen változtatni, mert nem igazán csípem az embereket, de ők sem engem.
2024. febr. 15. 17:40
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Az átlagnak álmai sincsenek. Élnek hónapról hónapra, hajtják a gyűlölt mókuskereket és ezt hiszik, hogy ez a nagybetűs élet.
2024. febr. 15. 18:27
 23/25 anonim ***** válasza:
0%
Csak az adott napot akarom túlélni, álmok nincsenek, azok csak állandó elégedetlenséget okoznak.
2024. febr. 15. 18:51
 24/25 A kérdező kommentje:
De nihilista szép helyen is lehet az ember, ahol talán még az életkedve is megjön. Miért nem utaznak el a reményvesztett emberek? Nem kerül sokba a szóbeszéddel ellentétben. Én azt tettem időnként.
2024. febr. 15. 18:53
 25/25 anonim ***** válasza:
# 22. Mert szerinted mi a nagybetűs élet?
2024. febr. 24. 20:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!