A lányom miért nem mondja el, hogy mennyi a fizetése?
Figyelt kérdés
Én jelenleg nem tudok dolgozni, addig ő lett a pénzkereső és még kb 4-5 hónapig ő is marad. Hazaad egy megbeszélt összeget, de nagyon úgy tűnik nekem, hogy ennél jócskán többet keres. Szó se róla, hogy többet várnék, ha többet keres. Csak nem értem, miért nem őszinte, miért titkolja. Ha megkérdezem, hogy pontosan mennyit is keres, mindig annyival leráz, hogy eleget, ne aggódjak. Én sosem csináltam ezt vele, sosem volt titok a havi keresetem, vagyis a mi pénzünk, hiszen ketten éltünk meg belőle gyerekkora óta.2024. febr. 11. 21:30
41/50 anonim válasza:
"Majd ha vissza tudok menni dolgozni és az orvosok nem gyilkoltak meg a nagy rutinban"
Remélem nem azzal tartod magad mellett, hogy állandóan meghalással fenyegetőzöl.
42/50 anonim válasza:
meg ne pukkadj a kíváncsiságtól prolikirály
43/50 anonim válasza:
Én még a feleségemnek se mondom meg hogy mennyit keresek, nemhogy az anyámnak. Ha kevés akkor az a baj, ha meg sok akkor rögtön jönnek a tippek hogy mit kell csinálni a félretett lóvéval.
44/50 anonim válasza:
Én biztos, hogy soha nem lennék ekkora szörnyeteg, hogy a saját gyerekemet kibeszélem a háta mögött a Gy.k.-n.
45/50 Metionin válasza:
Valószínűleg ő is beosztja a fizetését, x összeget utal neked, y összeget pedig félretesz a saját jövőjére. Ha többet kellene leadnia, holott a jelenlegiből is megvagytok, lehet, hogy veszélybe kerülne a megtakarítása. Nem hiszem, hogy örökre veled akarna lakni, valószínűleg most is azért van még ott, hogy az albi árát megtakaríthassa amíg teheti.
46/50 anonim válasza:
Mert semmi közöd hozzá.
A helyében el is költöznék minél előbb, mert ez nonszensz.
47/50 Szolovjov válasza:
Van akinek bele van írva a szerződésébe, hogy a fizetése nem nyilvános. Lehet betartja ezt.
48/50 anonim válasza:
"Remélem nem azzal tartod magad mellett, hogy állandóan meghalással fenyegetőzöl."
Kicsit OFF, de nekem volt ismerősöm akinek a szülője ezt játszotta. Az illető is mindig úgy fogalmazott, hogy "halni készül" az anyja és teszi ezt évtizedek óta. Sajnáltatva magát, meg nyomatva a mi lesz veletek ha én nem leszek szöveget.
49/50 anonim válasza:
És miért érdekel téged annyira kedves kérdező? Téged mennyiben érint? Ad haza pénzt, ennyi nem elég? És ha többet keres, mi van? Az az ő pénze, ő dolgozik meg érte, neked semmi közöd hozzá.
50/50 anonim válasza:
Kérdező lebukott, hogy toxikus, szóval vissza se néz már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!