Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A lányom miért nem mondja el,...

A lányom miért nem mondja el, hogy mennyi a fizetése?

Figyelt kérdés
Én jelenleg nem tudok dolgozni, addig ő lett a pénzkereső és még kb 4-5 hónapig ő is marad. Hazaad egy megbeszélt összeget, de nagyon úgy tűnik nekem, hogy ennél jócskán többet keres. Szó se róla, hogy többet várnék, ha többet keres. Csak nem értem, miért nem őszinte, miért titkolja. Ha megkérdezem, hogy pontosan mennyit is keres, mindig annyival leráz, hogy eleget, ne aggódjak. Én sosem csináltam ezt vele, sosem volt titok a havi keresetem, vagyis a mi pénzünk, hiszen ketten éltünk meg belőle gyerekkora óta.
2024. febr. 11. 21:30
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
86%
Semmi közöd a fizetéséhez.
2024. febr. 11. 21:32
 2/50 anonim ***** válasza:
79%

"Csak nem értem, miért nem őszinte, miért titkolja."

-->

"Szó se róla, hogy többet várnék, ha többet keres."

2024. febr. 11. 21:34
 3/50 anonim ***** válasza:
82%
Nem mindenki szeret erről beszélni. Én sem kedvelem, amikor konkrétan az órabéremet is meg kell mondanom valakinek. Nagyságrendileg nyilván rendben van, hogy a család tisztában van az anyagi helyzetemmel, de nem tartozik rájuk egy bizonyos kor után, hogy pontosan mennyi az annyi. Egyébként pedig lehetséges, hogy ő meg pont azt feltételezi, hogy többet kéne hazaadnia, ha tudnád, mennyit keres. Persze mondod, hogy nem, én nem állítom, hogy nincs is így, de nem biztos, hogy ő ezt elhiszi.
2024. febr. 11. 21:35
 4/50 anonim ***** válasza:
85%
Semmi közöd hozzá.
2024. febr. 11. 21:36
 5/50 anonim ***** válasza:
61%

Visszakérdeznék: miért akarod ezt tudni?

Magad írtad, hogy nem akarnál tőle többet akkor sem, ha tudnád, hogy sokat keres. Azt meg látod, hogy megél belőle rendesen, ill. ő is ezt mondja neked.

Akkor meg mégis mi a fityfenének akarod tudni?

2024. febr. 11. 21:36
 6/50 A kérdező kommentje:
Azért valamennyi mégiscsak van. Most ő hozza haza a pénzt, én pedig beosztom, intézem a kiadásokat, hogy rendben legyünk. Ettől független az az összeg állandó, amit megbeszéltünk. Annyit átutal, abból nem luxusban, de megvagyunk a következő hónapig. Én azt nem értem, hogy én sosem titkoltam, rákérdezett és megmondtam, nincs ebben semmi. Kíváncsi vagyok, ennyi az egész.
2024. febr. 11. 21:38
 7/50 anonim ***** válasza:
80%
Mert csesztetni fogod, elárulod másoknak.
2024. febr. 11. 21:39
 8/50 anonim ***** válasza:
84%

"Kíváncsi vagyok, ennyi az egész."

Felnőtt ember vagy, fogd már fel, hogy bizonyos dolgokat akkor sem árulnak el neked, ha te tudni akarod, mivel nem tartozik rád.

Rád annyi tartozik, hogy amennyit hazaad, abból meg tudsz élni, és látod, hogy a lányodnak is marad elég.

2024. febr. 11. 21:41
 9/50 anonim ***** válasza:
73%
Ha megéltek abból, amit hazaad és nem nélkülöztök semmiben, akkor legyen neked elég ennyi. Mindenkinek a saját magánügye,hogy mennyit keres és ha nem akarja, nem kell elárulnia. Még az anyjának se. Értem, hogy te minden nehézség nélkül elmondtad neki, hogy te mennyit keresel, de valószínűleg számára ez egy érzékenyebb dolog és feltehetőleg megvan az oka, hogy miért nem akarja elmondani. Nem mindenki beszél erről felszabadultan.
2024. febr. 11. 21:43
 10/50 A kérdező kommentje:
Nem árulom el senkinek. A saját fizetésemről is csak neki beszéltem mindig is, másnál fel sem merül témaként.
2024. febr. 11. 21:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!