Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A lányom miért nem mondja el,...

A lányom miért nem mondja el, hogy mennyi a fizetése?

Figyelt kérdés
Én jelenleg nem tudok dolgozni, addig ő lett a pénzkereső és még kb 4-5 hónapig ő is marad. Hazaad egy megbeszélt összeget, de nagyon úgy tűnik nekem, hogy ennél jócskán többet keres. Szó se róla, hogy többet várnék, ha többet keres. Csak nem értem, miért nem őszinte, miért titkolja. Ha megkérdezem, hogy pontosan mennyit is keres, mindig annyival leráz, hogy eleget, ne aggódjak. Én sosem csináltam ezt vele, sosem volt titok a havi keresetem, vagyis a mi pénzünk, hiszen ketten éltünk meg belőle gyerekkora óta.
2024. febr. 11. 21:30
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
16%

" többet várnék, ha többet keres"

Ő meg nem akar hazaadni többet, csak annyit amennyit muszáj.

2024. febr. 11. 21:51
 12/50 anonim ***** válasza:
19%
Én megértem, hogy miért zavarja a kérdezőt, ha egyszer ő ezt sosem kezelte tabuként. Nyilván olyan, mintha nem bízna meg benne ilyen téren a lánya, viszont egyáltalán nem biztos, hogy erről van szó. Szimplán van, akinek ez nem megosztandó infó. Sok ehhez hasonló dolog van még, amiről egyesek habozás nélkül beszélnek idegenek előtt is, másnak pedig kínos vagy magánügy. Ez ilyen, el kell fogadni, hogy ezt ő nem szeretné az orrodra kötni.
2024. febr. 11. 21:53
 13/50 anonim ***** válasza:
77%

Mert a magánügye.

Neked meg semmi közöd hozzá: neki ez indiszkrét kérdés.

. Ha most ő arról beszélne, milyen színűt sz*rik reggelente, neked is kötelességed lenne beszámolni róla?

2024. febr. 11. 21:54
 14/50 A kérdező kommentje:
Szándékosan kiragadtad azt, amit látni akartál. Azt írtam, hogy szó se róla, hogy többet várnék, ha többet keres, nem pedig azt, hogy többet várnék, ha többet keres.
2024. febr. 11. 21:54
 15/50 anonim ***** válasza:
79%

"Azért valamennyi mégiscsak van. Most ő hozza haza a pénzt, én pedig beosztom, intézem a kiadásokat, hogy rendben legyünk."

. Szóval közöd van hozzá, mert Te költöd el, amit ő keres. :D

Fantasztikus logika... :D

2024. febr. 11. 21:56
 16/50 A kérdező kommentje:
Ha nekem ilyesmiről beszélne, lelke rajta. Igazából soha nem volt semmi, ami tabu lenne. Magamtól nem hoznék szóba ilyet, de ha megkérdezné, úgy áldásom rá, válaszolok neki.
2024. febr. 11. 21:58
 17/50 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező, szerintem te nem mondasz igazat, amikor azt írod, hogy akkor se várnál többet, ha tudnád, hogy jól keresne.

Most ezt mondod nekünk, ill. a lányodnak. De ha elmondaná, akkor 1 hónap múlva már morognál, hogy miért nem ad többet, hiszen tudod, mennyi marad neki még ezen felül.

Szerintem ő ezt pontosan érzi, ill. ismer annyira, hogy kinézze belőled, és pont ezért nem akarja megmondani.

2024. febr. 11. 22:00
 18/50 anonim ***** válasza:
95%
17# így van
2024. febr. 11. 22:03
 19/50 A kérdező kommentje:
Amikor én voltam a pénzkereső, akkor is így csináltuk. Illetve kisebb bevásárlásokat a megbeszéltek alapján megcsinált és elintézte a postát. Most nehezebb időszakból jövönk ki, ezért én osztom be azt a pénzt, amiből kijövünk egy hónapban. Majd ha vissza tudok menni dolgozni és az orvosok nem gyilkoltak meg a nagy rutinban, és lesz keresetem, átadom neki a stafétát és ő dönti el, mit mikor fizet be, közösen pedig megbeszéljük majd, hogy mi legyen a bevásárlással, mert autóval egyszerűbb elhoznunk, ő meg nem tud vezetni. Egyetlen forinttal sem nyúltam le soha.
2024. febr. 11. 22:05
 20/50 anonim ***** válasza:
87%

Na, akkor ha minden nyilt, bármit szabad kérdezni, erre válaszolj: miért akarod tudni?

Az nem válasz, hogy "kíváncsi vagyok". Ez csak terelés. Valamilyen megerősítést akarsz? Bizalmatlan vagy? Mi?

2024. febr. 11. 22:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!