Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az oka annak, ha valaki...

Mi az oka annak, ha valaki képtelen felvenni rendes, normális ruhát?

Figyelt kérdés

Ne gyertek azzal, hogy biztos ilyen a stílusa, meg kinek mi a normális, mert azért van egy társadalmi norma.

És ha valaki (férfiról van szó) képtelen akár csak egyszer is felvenni a normál sima póló-farmer párosítást, helyette viszont állandóan fedi a fejét, kapucniban ül a szobában is, ami egy hat számmal nagyobb kapucnis pulóver, "fuck" felirattal, és olyan szakadt farmerral, hogy egyáltalán nincs térde, mintha darabokra lenne szaggatva -nos, ne mondja már senki, hogy ez az alak első vagy akár sokadik látásra megbízható lenne.

Ennek már oka van, de nem tudom, hogy mi. Szinte üvölt a kinézetével, csak nem tudom, hogy mit. Nem beszélek vele annyit, hogy tudjam, meg jó eséllyel nem is mondana el ilyesmit.

De igenis előbb bízok meg egy normál pólós-farmeres fazonban, mint egy ilyenben.

Leírom a közhelyet, hogy már nektek ne kelljen: igen, a sima farmeresek közt sokszor több a szélhámos, mint az ilyenek közt. Ja, sokszor. De nem mindig.

Én se vagyok nagyestélyis, mégcsak nem is sminkelem magam, nem vagyok cicababa.

De ez túlzás, és sajnos sok ilyen fiatal pasi van.

2023. dec. 21. 23:03
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

Ja, tudom, belekérdeztem egy érzékeny témába, ami annyira nem PÍSZÍ, mintha a b@zikat hoztam volna fel.

Tudom, tudom, illik elfogadni a devianciát. De én sajnos ennyire nem vagyok illemtudó!

Egy egészséges világban rá lehet kérdezni egy beteg jelenségre, hogy mitől van.

Egy beteg világban a betegek egymást védik.

Az meg, hogy hogy jön ide, hogy én nem sminkelek, az szövegértés 1-es szint. Nem segítek. Gondolkozz még egy kicsit.

2023. dec. 22. 10:08
 32/37 anonim ***** válasza:
93%
Tavoltartani a felszines pcsakat.
2023. dec. 22. 11:52
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

#31 Aranyom, itt nem a válaszolók betegek! Hanem te, de nagyon durván, és nem a kérdés miatt 100%-ban, figyeld meg, hogyan reagáltál arra, amikor a válasz az volt, hogy semmi közöd ahhoz, hogy ki hogyan öltözködik. Megtámadtál mindenkit személyeskedéssel, és az összes ilyen embert unblock lenézed. Neked is nagyon kijár a pszichológus, mert bőven vannak olyan dolgaid, amiért mehetnél.

Feljössz egy anonim platformra szidni ezeket az embereket, amit névvel nem mernél. Ez is azt mutatja milyen stabil, normális a pszichéd... Ja, mégsem.

2023. dec. 22. 14:23
 34/37 anonim ***** válasza:
100%
Miért foglalkozol te azzal hogy ki mit hord? Örülj neki, hogy te máshogyan öltözöl. Nem kell neked követni azt ahogy más öltözik. Ha valakinek ez a jó akkor ez. Személy szerint én a sportcipőt nem szeretem, nekem egy sincs, én télen nyáron magassarkúban járok, mégsem érdekel ki mit hord. Nem érdekel ki mit hord és nem is próbálok meg senkit sem meggyőzni az igazamról, hogy márpedig ez a helyes. Örülj hogy a te lelkivilágodtól ez messze áll ez a stílus.
2023. dec. 22. 17:46
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
Kapucni és szakadt farmer deviáns? A tinédzserek fele akkor deviáns! :D
2023. dec. 22. 18:22
 36/37 anonim ***** válasza:
Lehet rapper a gyerek.
2023. dec. 22. 21:50
 37/37 anonim ***** válasza:
Kérdező: nőként írom, neked mégis mi a franc bajod van? Őszintén és komolyan nem értem, mit vergődsz egy farmeron meg egy pulcsin.
2023. dec. 23. 15:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!