Titeket nem zavarnak a túlságosan zárkózott, antiszociális emberek, akikkel képtelenség normálisan társalogni? Mit lehet az ilyenekkel kezdeni?
Az antiszociális ember nagyon is közlékeny, képtelen meglenni társaság nélkül, mert folyamatosan látni akarja a visszajelzéseket arról, hogy ő mennyire nagyszerű, és folyamatosan kontroll alatt igyekszik tartani mindent és mindenkit. Ugyanakkor a társadalmi normákat előszeretettel és mindenféle morális elveket figyelmen kívül hagyva szegi meg, ha az érdeke úgy kívánja, és elvárja, hogy ezt mások elfogadják (az sem baj, ha nem fogadják el, mert igazából "ez jár neki", a pórnép véleménye pedig nem számít).
Te nyilván az aszociálisra gondolsz, aki nem keresi mások társaságát, igyekszik a szociális kapcsolatait a lehető legszükségesebb mértékűre csökkenteni.
Nem zavarnak. Ha zavarnának, akkor az azt jelentené, hogy velem probléma van, mivel...
Mindegy.
A legjobb, ha "az ilyeneket" elkerülöd, nekik mindenképpen jót teszel, ha ilyen a felfogásod.
Én sem keresem a társaságot, főleg nem a nagy csoportokat, de el lehet velem beszélgetni. Persze ha a hétvégi berúgásról, diszkóról, szomszéd Julcsa kibeszéléséről, politikáról vagy egyéb dolgokról akarsz csevegni, ami engem egyáltalám nem mozgat meg, akkor ne számíts hosszú beszélgetésre.
Lehet azok a zárkózott emberek meg rólad gondolják ugyanezt. Mindig hülye témákat hozol fel és semmi normálisról nem tudsz társalogni.
Végül meg ha ennyire nagy problémát okoznak neked a zárkózott emberek, akkor mégis miért akarsz velük állandóan beszélni?
Nem hiszem, hogy az tolakodás lenne, ha az ember váltani akar vele egy két szót. Egyszerűen képtelenség egy ilyen emberrel oda-vissza passzolgatni a labdát, mert ő válaszol arra, amit kérdeznek, de ő már nem kérdez vissza.
Szerintem egy idő után ezt az elvont viselkedést illik kinőni. Az ilyen emberek, amikor elmennek máshova dolgozni vagy tanulni és ott is tartják eme "jó szokásukat", majd később kihagyják őket mindenből, meg nem szólnak hozzájuk, mert olyanok, mint a kuka, akkor meg sz.r mindenki, meg mocskos az egész világ, ahelyett, hogy inkább magukba néznének és próbálnának változtatni.
Igazából zavar,de csak akkor,ha attraktívnak találom a csajt,vagy ha férfi az illető,akkor pl mittudomen,tudna segiteni vmiben,vagy en tudnek segiteni vmiben...es zavar hogy ezt ő nem teszi lehetővé. Pl vmi hobbi érdekel,van vki aki ügyes benne,nagy nehezen talaltam egy ilyen illetőt...piszok idegesítő,hogy tűvé tettem a világot,és eredménytelenül.
De ha csaj,akkor meg...semmi értelme zarkozottnak lennie,Szép,normális,és azért zárkózott mer sok negativ tapasztalata volt az emberekkel...de a normálisakat meg azer nem talalja meg mer zarkozott,tok mindegy hogy ki kopogtat az ajtón,jo vagy rossz.
"Az ilyen emberek, amikor elmennek máshova dolgozni vagy tanulni és ott is tartják eme "jó szokásukat", majd később kihagyják őket mindenből, meg nem szólnak hozzájuk, mert olyanok, mint a kuka, akkor meg sz.r mindenki, meg mocskos az egész világ, ahelyett, hogy inkább magukba néznének és próbálnának változtatni."
Vagy nem foglalkoznak a dologgal, mert eleve nem szeretik, amikor (az ő szempontjukból) erőszakkal próbálják meg őket bevonni egy olyan dologba, amihez nincs kedvük, nincs érzékük, vagy csak egyszerűen ami nem az ő világuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!