Titeket nem zavarnak a túlságosan zárkózott, antiszociális emberek, akikkel képtelenség normálisan társalogni? Mit lehet az ilyenekkel kezdeni?
Ezek szerint a kérdező lehet, hogy nem értékeli az őszinteséget se, ami pluszba szomorú. Azóta visszaolvastam az újabb válaszokat. Hát marhára köszi kérdező, hogy hulladéknak tartod azokat, akik őszinte véleményt mondanak és akik nehezebben nyílnak meg,... Sajnos te ilyen értelemben lenézel másokat minden komoly ok nélkül. Ám így ne várd, hogy csak úgy bárki felnézzen rád! Nem vagy te se tökéletes, nehogy azt hidd! Itt van az, amit korábban írtam:
"Én is valamennyire zárkózott típus vagyok, mégis lehet velem normálisan társalogni! Nem kéne itt is általánosítva ítélkezni! Nem értem, ha valaki más és nem árt másoknak, akkor miért nem lehet elfogadni,... és miért kell erőltetni rá azt, amit ő nem akar, vagy nem tud."
Hozzátéve a korábbi válaszomhoz még annyit, hogy nem beszélgetek én se mindenkivel csak úgy, főleg nem nagy társaságban, mert nem szeretem a tömeget. Ettől még 1-2 emberrel néha szívesen beszélgetek. Nem mindenki ugyanúgy zárkózott. Ennyi erővel rád is a csendességet lehetne erőltetni, mert a csendes embereket zavarja a sok beszéded. Na meg az ember nem azért jár dolgozni, vagy akár suliba, hogy ott rendszeresen sokat beszélgessen másokkal. Vannak akik sok duma nélkül szeretnek, vagy tudnak jobban koncentrálni arra, amit épp csinálnak. Jobb lenne, ha nem erőltetnéd rá magad mindenkire, főleg azokra nem, akik nem akarják azt, amit te! Mindenki más, jobb lenne ha végre már elfogadnád ezt normálisan!
"Legalább összegyűltek alatta, akiknek szántam"
Ó, kedves Kérdező, most már ne mosdasd a szerecsent :D Már a kérdésfeltevésedből egyértelműen látszik, hogy arra számítottál, hogy majd a hozzád hasonlókkal jót fröcsögtök a csendes gyerekeken, mint általános első osztályban. Csakhogy nem így történt, mert még a "normális, kommunikatív" (többen leírtuk, hogy kifejezetten nagydumás, szociális lények vagyunk) emberek szerint is egy szánalmas suttyó vagy :D
De te ahelyett, hogy beismernéd, hogy tévedtél, vagy csak simán elhúznál a kérdés alól a sarokba elgondolkozni azon, hogy szabad-e más embereket a saját szórakozásodra használni, tovább osztod azt, amiből neked sincs, ezzel csak mééééég nevetségesebbé téve magad.
Neked nem kéne emberek közé menni, egyáltalán.
Egyrészt nem vagyok szófosógép, csak én fel tudom találni magam mások társaságában. Biztos sokatoknak totál természetes az, ha kettesben maradtok mással és bevarrt szájjal csak bámultok, mint egy hülye.
Ez a "ráerőlteted magad másokra" duma meg rohadtul nem helytálló, mert sem én, sem pedig a többiek nem nyüstölik azt a bizonyos embert, csak próbálnánk őt is emberként, társként kezelni. Egy kis beszélgetésbe még nem halt bele senki. Ennyi a történet.
"csak próbálnánk őt is emberként, társként kezelni" <--> "csak selejt ahhoz, hogy beszélgetni tudjon"
Remélem, az ellentmondást te is érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!