Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket nem zavarnak a túlságo...

Titeket nem zavarnak a túlságosan zárkózott, antiszociális emberek, akikkel képtelenség normálisan társalogni? Mit lehet az ilyenekkel kezdeni?

Figyelt kérdés
2018. aug. 2. 15:24
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
94%

"Neked kell alkalmazkodni másokhoz, nem pedig a világnak hozzád" - akkor, kérdező, legyél kedves, alkalmazkodj a környezetedhez, és hagyd őket békén a hülyeségeddel.

Egyébként sem értem, hogy alázhatod meg magad ennyire. Nem azért nem kérdez vissza, mert nem tud társalogni, hanem azért, mert nem kíváncsi rád, vagy a munkatársaira úgy általában, és alig várja, hogy békén hagyd. Én is szeretek beszélgetni, de ha valaki nem vevő erre, vagy nem vagyok szimpatikus az illetőnek, akkor békén hagyom. Ha nagyon társalgásra vágyom munka közben, de csak olyan munkatársak vannak benn, akik nem szeretnek beszélgetni a munkahelyen, akkor beszélgetős műsort hallgatok fülessel. Ők tolerálnak téged azzal, hogy válaszolnak a kérdésedre, te miért nem tudod tolerálni azt, hogy nem vágynak a társaságodra? Tudod, érzelmi intelligencia... Ezek az emberek nem azért léteznek, hogy téged szórakoztassanak ;)

2018. aug. 2. 23:30
 32/65 anonim ***** válasza:
92%

Egyetértek a 31.-kel. Mellesleg ha valakin látom, hogy elfogad ennek ellenére is, hogy nem vagyok vagyok az a mindenkivel jópofizós, bájcsevegős személy, nagyobb eséllyel próbálok meg nyitni felé esetleg a későbbiekben, mint azok felé, akik beszólogatnak, megaláznak emiatt.

Röviden és tömören annyi kérdező, hogy az aszociális emberek nem azért nem beszélnek veled, mert nem képesek az emberi kommunikációra, hanem mert s3ggfej vagy.

2018. aug. 2. 23:38
 33/65 TR75 ***** válasza:
100%

"csak selejt ahhoz, hogy beszélgetni tudjon"

Ha te így állsz másokhoz, akkor ne várd azt, hogy veled normális hangon beszéljenek.

Tolerancia kérdése az egész.

2018. aug. 3. 01:28
 34/65 anonim ***** válasza:
88%
#33: Hat, a franc tudja, de a "selejt" es "söpredek" szavak felbukkanása a hozzászólásodban, eleg árulkodó. Azt hiszem, megértem azokat, akik nem társalognak veled.
2018. aug. 3. 06:21
 35/65 anonim ***** válasza:
100%

"Az internet a legjobb menedék, illetve szócső ezeknek az embereknek, ahol aztán megnyílhatnak, mint a két fogyatékosozó. Szóval a legjobb helyre tettem fel ezt a kérdést... :)"

Írod ezt az interneten. Oh, az a francos irónia. XD

"Ez jó duma, hogy te a munkahelyre dolgozni jársz, az iskolába meg tanulni, mindenki más meg le van tojva, csak aztan bírj ki úgy 6-8 óra hosszát, hogy megvetnek téged. "

Ne haragudj, de az egyéni kis önértékelési gondjaidat ne vetítsd ki másra. Miből gondolod egyáltalán, hogy megvetnek? Lehet, hogy csak egyszerűen csak jól elvan a maga világában, te vagy az aki megveti őt.

"Máskor meg ő szól a hozzánk, de a beszélgetés egyszerűen seperc alatt elajad, mert képtelen társalogni."

Próbálj meg vele a kvatnumfizikáról beszélni. Vagy a csillagászatról. Vagy filózófiáról. Lehet, az a baja, hogy a Láttátok-hallotáttok-juj-a-Julcsi>:), meg a ki-mit-főzött, meg a kinek-a-gyereke-milyet-kakilt féle beszélgetések egyszerűen nem érdeklik.

"Ő is hozzánk szól, csak selejt ahhoz, hogy beszélgetni tudjon."

Attól, hogy valaki nem fossa a szót (mint egyesek) nem selejt. Talán nektek is pofázás helyett inkább dolgozni kellene. Vagy az a munkád, hogy dumálj?

"Mellesleg szépen kimutatjátok itt a fogatok fehérjét ezekkel az alpári szavakkal. "

De téged is kiismertünk legalább egy kérdés, és a további hozzászólások alapján.

2018. aug. 3. 07:42
 36/65 anonim ***** válasza:
90%
Mekkora egy pofátlan sutyerák vagy kérdező (a kérdés és a válaszaid alapján egyértelmű), nem csodálom, hogy nem akarnak veled társalogni. Ki nem állhatom az ilyeneket, mint te, pedig alapjáraton extrovertált vagyok és nagyon is képes vagyok a társalgásra, de hogy munkán kívül egy szót sem szólnék hozzád napi 8 órában, az fix.
2018. aug. 3. 11:14
 37/65 A kérdező kommentje:

Akik számítanak, azok szóba állnak velem. Azon meg pofátlanság hőbörögni, hogy hogyan reagáltam itt másoknak az alpári dumájukra. Mégis mit vártatok ezek után?

A lényeg, hogy szépen bevonzotta ez a topic azokat, akiknek szántam. Így legalább egymásra találtatok.

Még jó, hogy a való világban a normális, kommunikatív emberek vannak többségben.

2018. aug. 3. 13:12
 38/65 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom, hogy nevessek vagy sírjak rajtad.
2018. aug. 3. 13:33
 39/65 anonim ***** válasza:
92%
Az emberek el tudják dönteni, hogy kíváncsiak-e rád. Ha ezt nem tudod megérteni, csakis magadat minősíted.
2018. aug. 3. 13:35
 40/65 anonim ***** válasza:
100%
"Akik számítanak, szóba állnak velem". :D Akkor mit vered magad itt, hogy egyes emberek miért nem állnak szóba veled?
2018. aug. 3. 16:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!