Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket nem zavarnak a túlságo...

Titeket nem zavarnak a túlságosan zárkózott, antiszociális emberek, akikkel képtelenség normálisan társalogni? Mit lehet az ilyenekkel kezdeni?

Figyelt kérdés
2018. aug. 2. 15:24
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
98%
Az ilyen ember nem tud megváltozni, ezt fogd fel te fogyatékos!!
2018. aug. 2. 16:46
 12/65 anonim ***** válasza:
98%

Én is ilyen "antiszociális" vagyok és engem meg a te fajtád zavar.

Ha valaki szimpatikus, azzal, habár kezdetben nehézkesen is, de próbálok beszélgetni, ha kérdez valamit tőlem, visszakérdezek, érdeklődök felőle. De ha valaki nem az, hogy adjam ennél világosabban is a tudtára, hogy hagyjon békén?

Miért kéne mindenkinek mindenkivel jóba lennie? Meg mi van akkor, ha elmegyek pl. dolgozni egy munkahelyre és a munkatársaim engem nem hívnak ide-oda munka után? Én ilyen helyekre, mint az iskola, munkahely, nem csevegni meg barátkozni járok, hanem tanulni/dolgozni. Pont nem érdekel, mit gondolnak rólam azok, akikkel kényszerből vagyok összezárva naponta pár órát.

Nem a zárkózottságot kell kinőni egy bizonyos korra, hanem ezt a fogyatékosságot. Pedig már kezdtem reménykedni abban, hogy ha eljutok odáig, hogy dolgozni kezdek, nem olyanokkal leszek körbevéve, akik idejönnek hozzám és jó hangosan kérdezgetik a többiek előtt, hogy "Te mééér vagy ilyen csendeeees???", meg a hátam mögött terjesztik rólam, hogy autista vagyok, amiért nem pofázok állandóan. A kérdésedből meg a kommentjeidből ítélve sajnos tévedtem.

2018. aug. 2. 16:54
 13/65 anonim ***** válasza:
3%
Nem. Ki a fszt érdekel, téged miért érdekel egy ilyen ember ?! Nekem egyből lejön hogy gáza van, kérdezek, válaszol immel ámmal hagyom a francba.
2018. aug. 2. 17:00
 14/65 anonim ***** válasza:
0%
Föl is idegesít egy ilyen zárt, zárkózott okor, nem ám hogy könyörögjön neki az ember.*
2018. aug. 2. 17:03
 15/65 anonim ***** válasza:
97%
Nem. Én is ilyen vagyok egyébként, de biztos vagyok benne, hogy ha ennek a szöges ellentéte lennék, akkor sem zavarna és nem kezdenék el senkit macerálni a kérdéseimmel meg erőltetni a vele való beszélgetést, mikor egyértelműen látom, hogy nem szeretné. Nekem a kedvencem, mikor az iskolában odajön hozzám néhány beképzelt, nagyképű idióta és elkezdenek zargatni mondván "Mizu?", meg olyan is volt, hogy az egyik fiú leült mellém, pedig aztán soha nem beszélt velem és ő is kérdezi, hogy "Hogy vagy?" meg "Mit csinálsz délután?". Persze, lehet ti ebből azt szűritek le, hogy udvariasan próbált közeledni felém, pedig nem, csak azért csinálta, hogy a töbniek jót röhöghessenek a hátunk mögött. Annyira undorító ez a viselkedés, amikor így jópofizni próbálnak az emberrel. Ha valakiről már messziről süt, hogy nem érdeklem és egy szánalmas kis senkinek tart, akkor ne szórakozzon velem!
2018. aug. 2. 17:10
 16/65 anonim ***** válasza:
98%

Engem sokkal inkább idegesítenek azok az emberek, akik valamiért nem tudnak meglenni a seggükön anélkül, hogy felesleges beszélgetéseket kezdeményeznének olyan társaikkal, akik marhára nem kíváncsiak rájuk. Na, mit szólsz?

Egyébként kérlek nézz utána az "antiszociális" jelentésének. Sőt! Ne, inkább linkelem: [link]

2018. aug. 2. 17:12
 17/65 TR75 ***** válasza:
97%

"gáza van"

Valószínűleg jobb is, ha nem szólsz egy zárkózottabb emberhez.

2018. aug. 2. 17:13
 18/65 anonim ***** válasza:
0%
16, 17: Mindkét típust utálom. 17: Miért erőlködjön az ember (?) az energiámat ne szívja le senki, se egy szájmenéses, se egy olyan akiből fogóval kell kihúzni, hát legyél együtt egy hozzád hasonló kaliberű emberrel aztán hallgassatok akkor ketten, ilyen egyszerű, ne engem akarj fárasztani xd
2018. aug. 2. 18:19
 19/65 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem okkal ilyenek, ugyanakkor tuti van nekik is valami, ami által meg tudnak nyílni, csak figyelni kell a rezgéseikre, a gondolkodásukra. Érdemes náluk kitartóan kezdeményezni, mert A, vagy kiderül, hogy miért is antiszoci - így kiderül, hogy tudtok-e valóban egymással mit kezdeni -, B, lehet, hogy meg tudod nyitni a változás irányába.
2018. aug. 2. 18:24
 20/65 anonim ***** válasza:
15%
Nekem ilyen a csoportvezetőm a melóhelyen. Nem lehet hozzá szólni, ha valamit kérdezünk ránk sem néz, csak bólogat vagy ingatja a fejét. Ha nagyon muszáj megszólalnia azt lekezelően, vagy makogva, alig érthetően teszi. Már vagy 8 éve vele dolgozom,a közvetlen közelében, de semmit sem tudunk egymásról, pedig én sosem pletykálkodnék róla, és alapból nem tartom rossz embernek. És engem igenis zavar, hogy aszociális, mert oké, szorítkozzunk csak a melóra, de azt legalább emberi formában kommunikálva végezzük!
2018. aug. 2. 18:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!