Titeket nem zavarnak a túlságosan zárkózott, antiszociális emberek, akikkel képtelenség normálisan társalogni? Mit lehet az ilyenekkel kezdeni?
Én is ilyen "antiszociális" vagyok és engem meg a te fajtád zavar.
Ha valaki szimpatikus, azzal, habár kezdetben nehézkesen is, de próbálok beszélgetni, ha kérdez valamit tőlem, visszakérdezek, érdeklődök felőle. De ha valaki nem az, hogy adjam ennél világosabban is a tudtára, hogy hagyjon békén?
Miért kéne mindenkinek mindenkivel jóba lennie? Meg mi van akkor, ha elmegyek pl. dolgozni egy munkahelyre és a munkatársaim engem nem hívnak ide-oda munka után? Én ilyen helyekre, mint az iskola, munkahely, nem csevegni meg barátkozni járok, hanem tanulni/dolgozni. Pont nem érdekel, mit gondolnak rólam azok, akikkel kényszerből vagyok összezárva naponta pár órát.
Nem a zárkózottságot kell kinőni egy bizonyos korra, hanem ezt a fogyatékosságot. Pedig már kezdtem reménykedni abban, hogy ha eljutok odáig, hogy dolgozni kezdek, nem olyanokkal leszek körbevéve, akik idejönnek hozzám és jó hangosan kérdezgetik a többiek előtt, hogy "Te mééér vagy ilyen csendeeees???", meg a hátam mögött terjesztik rólam, hogy autista vagyok, amiért nem pofázok állandóan. A kérdésedből meg a kommentjeidből ítélve sajnos tévedtem.
Engem sokkal inkább idegesítenek azok az emberek, akik valamiért nem tudnak meglenni a seggükön anélkül, hogy felesleges beszélgetéseket kezdeményeznének olyan társaikkal, akik marhára nem kíváncsiak rájuk. Na, mit szólsz?
Egyébként kérlek nézz utána az "antiszociális" jelentésének. Sőt! Ne, inkább linkelem: [link]
"gáza van"
Valószínűleg jobb is, ha nem szólsz egy zárkózottabb emberhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!