Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az oka annak, ha valaki...

Mi az oka annak, ha valaki képtelen felvenni rendes, normális ruhát?

Figyelt kérdés

Ne gyertek azzal, hogy biztos ilyen a stílusa, meg kinek mi a normális, mert azért van egy társadalmi norma.

És ha valaki (férfiról van szó) képtelen akár csak egyszer is felvenni a normál sima póló-farmer párosítást, helyette viszont állandóan fedi a fejét, kapucniban ül a szobában is, ami egy hat számmal nagyobb kapucnis pulóver, "fuck" felirattal, és olyan szakadt farmerral, hogy egyáltalán nincs térde, mintha darabokra lenne szaggatva -nos, ne mondja már senki, hogy ez az alak első vagy akár sokadik látásra megbízható lenne.

Ennek már oka van, de nem tudom, hogy mi. Szinte üvölt a kinézetével, csak nem tudom, hogy mit. Nem beszélek vele annyit, hogy tudjam, meg jó eséllyel nem is mondana el ilyesmit.

De igenis előbb bízok meg egy normál pólós-farmeres fazonban, mint egy ilyenben.

Leírom a közhelyet, hogy már nektek ne kelljen: igen, a sima farmeresek közt sokszor több a szélhámos, mint az ilyenek közt. Ja, sokszor. De nem mindig.

Én se vagyok nagyestélyis, mégcsak nem is sminkelem magam, nem vagyok cicababa.

De ez túlzás, és sajnos sok ilyen fiatal pasi van.

2023. dec. 21. 23:03
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
89%
#10 5 évet tegyél a tippelt koromhoz. Te tuti egy ilyen befeszült 40 éves vagy, aki remeg például ha egy férfi nem veszi le egy beltéren a kapucniját, vagy egy fiatal lány haspólóban van. Nagyon gáz.
2023. dec. 21. 23:47
 12/37 Pénzes Proli ***** válasza:
100%
Én feketébe járok.
2023. dec. 21. 23:48
 13/37 A kérdező kommentje:
Megjelent a megmondóemberünk. Köszönjük, szia.
2023. dec. 21. 23:48
 14/37 anonim ***** válasza:
86%
Mondjuk csak a cuccai miatt valakiről azt terjeszteni, hogy egy bűnöző, és ne bízzon meg benne senki, az már több, mint szivatás. Nem tudom most hol van az elfogadásod. Nekem a b*zik felé, már ezért nincs, mert ők se fogadják el a heterókat. Ha nekik sincs mások felé, akkor nem veszem be az dumájukat, hogy fogadjuk el, hogy tombolnak nőnek öltözött pasik az utcán.
2023. dec. 21. 23:53
 15/37 A kérdező kommentje:

Kedves 20 éves, Naaaagyon Laza Emberke!

Nem lényeges, hogy fiú vagy, vagy lány, nem is tudom, nem is releváns információ.

Te vagy az egyik élő példa a lelki zavarokra, na meg a neveletlenségre.

Ja, vagy jólneveltnek lenni se menő?

Bocsi, nem tudtam!

A lényeg, hogy menők legyünk, akiket nem érdekel senki véleménye, de azért befeszülsz, ha egy ilyen befeszült 40-es, mint amilyen SZERINTED én vagyok, véleményt mond rólad vagy az öltözködésedről.

Vicces! Köszi, hogy jót mosolyoghattam!

A "befeszült 40-es"-ről szóló hitedben pedig meghagylak! Hidd azt! 😊😊😊

2023. dec. 21. 23:54
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

9# 7-es vagyok.

Az ember ölést ne vegyük egy kalap alá a divattal. A divat folyamatosan változik (bár mostanában a régi évek divatja jön vissza, mint pl. a szakadt farmer), de a törvény az törvény marad.

A divat nincs se törvénybe, se szabályba foglalva. Ezért akár hetenként is változhat. És mindig az a divat (ha törvénnyel állítjuk szembe, akkor az a "jó") amit a legtöbben követnek. Ha az egyiket 60% a másikat 40%, akkor a 60%-é a divat. Ez van. Szóval, ha ez úgy működne, mint a törvény, akkor te állnál "rosszul". De ez nem úgy működik.

Embert ölni pedig mindig is tilos volt/van/lesz és büntetendő. (extrém eseteket most hagyjuk)

2023. dec. 21. 23:56
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

#16 Én egy pillanatra sem vagyok ideges, te írsz nekem hosszú válaszokat gúnyos hangnemben, fogadni merek heves indulatokkal. Ha lesz@rnád, akkor nem írnál nekem, ennyi, de válaszolgatsz, ezért én is, és, hogy miért?! Jelenleg nincsen jobb dolgom.

"Te vagy az egyik élő példa a lelki zavarokra, na meg a neveletlenségre."

Milyen lelki zavarom van? Mesélj róla, ha már én nem tudom xD. A másik meg az, hogy jólnevelt az egyrészt szubjektív, másrészt max az anyám szemében akarok tűnni, aki felnevelt, hálisten' soha nem az öltözködésem alapján ítélt meg, nem egy ilyen nímand senkinek fogok jópofizni, hogy "igazad van", mikor nincs. :-)

2023. dec. 22. 00:01
 18/37 anonim ***** válasza:
83%
és mi az oka annak, hogy valaki olyan szinten kikészül egy szaggatott farmertől, hogy utána anonim fórumokon kap miatta hisztérikus rohamot? törődjél inkább a magad dolgával, nem a kapucnis pulcsi az antiszociális, hanem az ilyen hozzád hasonló, befordult nyomorékok, akik képtelenek megbarátkozni a tudattal, hogy nem ők parancsolnak a világnak. akár el is áshatod magad, megnyugtatlak, senkinek nincs szüksége rád meg a hisztidre.
2023. dec. 22. 00:05
 19/37 A kérdező kommentje:
Önkéntelenül is olyan képet adtatok most magatokról, hogy egy komolyabb ember szóba se állna veletek, a pszichiáter meg kedves mosollyal adná rátok a muszájdzsekit. Ez öngól volt!
2023. dec. 22. 00:09
 20/37 anonim ***** válasza:
71%
#20 Rád is ugyanúgy aggathatóak ezek a stigmák simán. Valaki leírja, hogy te "haladsz szemben a forgalommal az autópályán, miközben mindenki a menetriánnyal azonosan", és megtámadod azokat az egyéneket, akik leírják, hogy rossz a világnézet, amit jelenleg képviselsz. Ha pszichiáter nem is, egy pszichológus rádférne, hogy miért olyan fontos neked az, hogy ki miként öltözködik. Ebből talán kiderítheti, hogy mi a hiányosságod, amelyet másnak az életével foglalkozásával szeretnél palástolni.
2023. dec. 22. 00:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!