Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon rühellem ha buszon...

Nagyon rühellem ha buszon mellém ülnek, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Zenét nem telik el út, hogy nem hallgatok, olyat is szoktam csinálni hogy ugy teszek mintha nem figyelnék, mikor állnak mellettem, de nem válik be, mert megbökdösnek. Hátra is hátra szoktam menni amennyire csak lehet, de igyis mellém ülnek. Táskát is mindig mellém teszem de mindig el kell vennem onnan. Más ötlet?

Utálom, hogy nem férek el rendesen a másiktól, az külön plusz pont ha még 200 kilós is az illető és engem is osszenyom. Keszulodesnel meg nehezen tudom rendesen felvenni a kabátot meg a táskát.

2023. dec. 20. 07:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 anonim ***** válasza:
100%
Az egy dolog, hogy felsőrendűbb vagy, de lásd be: aki saját kocsival jár, az lehet, hogy alacsonyabb rendű NÁLAD, de sikeresebb. És nem is említettem azokat, akik szolgálati kocsival járnak, (ami a sikerességet illeti).
2023. dec. 27. 11:53
 72/75 A kérdező kommentje:
A lényeg hogy a felsőbbrendűségem el lett ismerve, a többi nem érdekel.
2023. dec. 27. 18:13
 73/75 anonim ***** válasza:
83%
Remélem utazunk majd egy buszon és beülök melléd
2023. dec. 28. 12:29
 74/75 anonim ***** válasza:
Háát #72 te nem felsőbbrendű vagy, csak egy öntelt, kivagyi majom. Téged csak ki kellene lógatni a 10.emeletről és elengedni egy pillanatra.
2023. dec. 30. 17:55
 75/75 A kérdező kommentje:
Gyeree
2023. dec. 30. 18:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!