Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon rühellem ha buszon...

Nagyon rühellem ha buszon mellém ülnek, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Zenét nem telik el út, hogy nem hallgatok, olyat is szoktam csinálni hogy ugy teszek mintha nem figyelnék, mikor állnak mellettem, de nem válik be, mert megbökdösnek. Hátra is hátra szoktam menni amennyire csak lehet, de igyis mellém ülnek. Táskát is mindig mellém teszem de mindig el kell vennem onnan. Más ötlet?

Utálom, hogy nem férek el rendesen a másiktól, az külön plusz pont ha még 200 kilós is az illető és engem is osszenyom. Keszulodesnel meg nehezen tudom rendesen felvenni a kabátot meg a táskát.

2023. dec. 20. 07:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:
94%
Kezeltesd a szociális fóbiádat és addig ne ülj le a buszon vagy csak egyes ülésre.
2023. dec. 20. 08:32
 12/75 A kérdező kommentje:

#10 ezért nem kell máshoz ülni, nem lehet tudni ki mennyire örül neki

Olyan meg nincs a tavolsagin

2023. dec. 20. 08:37
 13/75 anonim ***** válasza:
95%

Akkor pedig nincs más megoldás: ne ülj le.

Azt fontos lenne felismerned, hogy a probléma veled van. Nem másoknak kell megoldania azt, hogy te ne érezd kellemetlenül magad.

2023. dec. 20. 08:43
 14/75 A kérdező kommentje:
Miért is ne ülnék le ha van két üres ülés?!?
2023. dec. 20. 08:50
 15/75 anonim ***** válasza:
95%
Miért is ne ülne le valaki melléd ha üres melletted az ülés? A te jegyed két ülésre szól? Azért trollnak már jó vagy, csak az élet fog megtaposni ilyen hozzáállással.
2023. dec. 20. 08:57
 16/75 A kérdező kommentje:

Mégcsak nem is üres, a táskám ott van xd

Hihetetlen milyen illetlen emberek vannak, cuccokkal van valaki és befurakodik mellém

2023. dec. 20. 08:58
 17/75 anonim ***** válasza:
95%

Én se szeretem ha mellém ülnek, és magamtól nem is ülök más mellé sosem. Ettől függetlenül egy rossz szavam sincs, mikor mellém ül valaki, hisz:

1. Az a hely erre való. Nem táskatartó, nem lábtámasz, és nem is magánszféra.

2. Aki odaül, valószínűleg épp úgy fizetett mint én, vagyis épp annyi joga van mint nekem.

Ha valami nem tetszik, utazz állva, és fogadd el, hogy nem körülötted forog a világ. Mindenki oda ül ahová akar, még akkor is, ha ketten vagytok utasok az egész buszon, és a másik melléd ül.

2023. dec. 20. 09:00
 18/75 anonim ***** válasza:
94%
Ha vásárolni mész, bemehet valaki más is abba az üzletbe? Mehet más is abba a színházba, moziba, ahova TE mész? Ha színházba, moziba mész, (ha mész) ülhet valaki melléd, ha oda szól a jegye? A gondolatmenet azonos.
2023. dec. 20. 09:00
 19/75 anonim ***** válasza:
94%

Vettél a táskádnak jegyet?

Mert ha nem, akkor neked is csak egy hely jár...már ha van.

2023. dec. 20. 09:01
 20/75 anonim ***** válasza:
92%
Ha megházasodsz, a házastársad is részt vehet a szertartáson?
2023. dec. 20. 09:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!