Csak én rühellem az önkiszolgáló pénztárakat?
Figyelt kérdés
2023. máj. 14. 09:47
1/37 anonim válasza:
Nyilván más is van így, de elarulom, nem kötelező a használatuk.
3/37 A kérdező kommentje:
Este 8 után esem be a tacskóba, más választásom nincs sajnos. Akkor már csak önki pénztár működik.
2023. máj. 14. 09:52
4/37 anonim válasza:
Nyugaton már van olyan, hogy mielőtt bemész a kártyáddal/ telefonnal nyitod ki az üzlet cellás ajaját az kinyilik, bemész, és kisétálhatsz…
Na mire a Balkánra ér ez a technológia…
5/37 anonim válasza:
"Csak én" - nyilván csak te, legyen szó bármiről, csak te, csak te...
Mellesleg én az utóbbi időben szinte csak ilyet használok, hozzáteszem, nálunk szinte sosem kell várni, ellentétben a pénztárakkal, ahol sorok állnak. Persze mondjuk egy csinos pénztárosnál szívesebben fizetnék, de egyrészt ilyen általában nincs, másrészt ugye sor áll, annyira pedig nem fontos. Máshol, ahol ott is sorba állnak, inkább pénztároshoz megyek.
7/37 anonim válasza:
Elmondanád, hogy miért rühelled?
8/37 anonim válasza:
És mindez hol van "Nyugaton"?
9/37 anonim válasza:
Én sem szeretem, ne aggódj. Nekem ötből kétszer biztos, hogy kell segítség, mert mindig kiír valami hibauzit, vagy lefagy, vagy nem fogadja el a kártyámat. Gyűlölöm őket.
10/37 anonim válasza:
1o:16
UK, USA, Nemeto… de már vannak tudtommal mashol is.
Keress ra: Amazon Go, cashierless stores
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!