Csak én rühellem az önkiszolgáló pénztárakat?
74 éves vagyok, a feleségem 70 és gond nélkül használjuk ezeket a kasszákat.
De tény, hogy nem mindenki alkalmas ennek a kezelésére, mert nem vagyunk szellemileg/logikailag/felfogóképességileg egyformák.
Viszont előnye, hogy nem kötelező!
Jobban belegondolva akár 30 éve is lehetett volna ilyet csinálni, bár bankkártyás fizetéssel kevesebb, chipes, majd érintős bankkártyákkal még kevesebb... mindenesetre 10 éve világszerte már 191 ezer ilyen pénztár volt.
Nem értem, egyeseknek mi a problémája velük. Tény, hogy vannak kényelmetlen esetek, pl. amikor sok péksüteményből, gyümölcsből, zöldségből kell választani, vagy ha sok ugyanolyan terméket vesz az ember, és esetleg hívni kell az asszisztenst, hogy ne egyenként kelljen bíbelődni, de máskor, főleg ha keveset vesz az ember, egy perc alatt kész, ha nem kell várni, amíg a pénztárnál esetleg nem is haladt a sor egyáltalán. Ha készpénzzel fizetne az ember, az is más.
Nálam ez elvi kérdés.
Még a pénztáros melóját is én végezzem el, ilyen árak mellett?
Az anyjuk pics@ját!
Én nem magát az önki.pénztárt rühellem, hanem a sok parasztot, aki ott tobzódik mögöttem és szúr a bamba szemeivel, hogy mikor végzek már . Na most ilyenkor direkt lassítani szoktam, vagy elküldöm ballagni az ostoba állatját .
Mondjuk ez a sima pénztárnál is így van .
Mondjuk az is idegesít, mikor a segíthetek munkatárs ott áll és nézi, hogy mit csinálok . Olyankor azokat is el kell ballagtatni vagy megkérdezni tőlük, hogy megcsinálja-e helyettem .
17.
:D ez tényleg így van!
Nálunk mindkét nagy hipermarketben 4-5 ember felügyeli a piavásárlást, lopást, örökös elakadást.
Meg járkálnak a hagyományos pénztárnál sorbanállók között, hogy menjenek az önkiszolgálóhoz.
És megy 2-3 hagyományos pénztár a csúcsidőben.
Ahelyett, hogy az a sok szédelgő, meg agitáló beülne a kasszába. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!