Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » A Penny csak nálunk talál ki...

A Penny csak nálunk talál ki hülyeségeket?

Figyelt kérdés
A jelenlegi bolondság az, hogy a bevásárlókocsit be kell forgatni a kasszához és a kasszás teszi bele az első terméket, amit lehúz. Van ez a hülyeség máshol is?

febr. 8. 18:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Ilyennel még nem találkoztam ott..
febr. 8. 19:04
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk még nincs, igaz csak egy hete voltam ott.
febr. 8. 19:05
 3/11 anonim ***** válasza:
92%
Ma voltam nálunk nem volt ilyen
febr. 8. 19:16
 4/11 anonim ***** válasza:
95%
én ezzel a jelenséggel hónapokkal ezelőtt találkoztam a kisvárosi pennynkben a semmiből felbukkanva. tartott talán 2-3 hétig, aztán ugyanúgy nyomtalanul eltűnt ahogy felbukkant, neked kell villámtempóban a kocsiba szórni mint ahogy előtte. ez olyan agymenés mint hogy egy időben biztonsági őr elkérte random a vásárlók blokkját és felírta mit vettek (egyszer önként felajánlottam de nem élt vele mert kevés dolgot vettem)
febr. 8. 19:40
 5/11 anonim ***** válasza:
95%
Na akkor úgy pakolok,hogy 1zsák krumpli kerüljön előre😆
febr. 8. 20:21
 6/11 anonim ***** válasza:
33%
Pár évvel ezelőtt ott dolgoztam, akkor is ez volt a szabály. Mondjuk ezt a kasszás teszi bele az első terméket nálunk nem kérték számon. Egyébként vásárlóként sem éreztem ezt problémának, szerettem Pennybe járni, mert amúgy jók az árak és segítőkészek az eladók.
febr. 8. 21:39
 7/11 anonim ***** válasza:
29%
Nàlunk még nincs ilyen....
febr. 8. 22:37
 8/11 anonim ***** válasza:
Ez csak helyi csoda,nálunk sincs és semmi értelme.
febr. 9. 08:09
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy ezzel ellenőrzik, üres-e a kocsi? Nem "felejtett-e" benne valamit vevő? Ahol én lakom, nincs Penny, csak találgatok.
febr. 11. 07:28
 10/11 anonim ***** válasza:
Hol laksz?
febr. 11. 10:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!