A Penny csak nálunk talál ki hülyeségeket?
Figyelt kérdés
A jelenlegi bolondság az, hogy a bevásárlókocsit be kell forgatni a kasszához és a kasszás teszi bele az első terméket, amit lehúz. Van ez a hülyeség máshol is?ma 18:32
2/6 anonim válasza:
Nálunk még nincs, igaz csak egy hete voltam ott.
4/6 anonim válasza:
én ezzel a jelenséggel hónapokkal ezelőtt találkoztam a kisvárosi pennynkben a semmiből felbukkanva. tartott talán 2-3 hétig, aztán ugyanúgy nyomtalanul eltűnt ahogy felbukkant, neked kell villámtempóban a kocsiba szórni mint ahogy előtte. ez olyan agymenés mint hogy egy időben biztonsági őr elkérte random a vásárlók blokkját és felírta mit vettek (egyszer önként felajánlottam de nem élt vele mert kevés dolgot vettem)
5/6 anonim válasza:
Na akkor úgy pakolok,hogy 1zsák krumpli kerüljön előre😆
6/6 anonim válasza:
Pár évvel ezelőtt ott dolgoztam, akkor is ez volt a szabály. Mondjuk ezt a kasszás teszi bele az első terméket nálunk nem kérték számon. Egyébként vásárlóként sem éreztem ezt problémának, szerettem Pennybe járni, mert amúgy jók az árak és segítőkészek az eladók.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!