Lidl, Aldi, Penny boltokban miert nem kotelezo wc?

"es koltsegvetesbe is beleferne."
Persze, más költségvetésébe igen. Gondolom a sajátoddal nem lennél ilyen bőkezű, ha abból kellene finanszírozni.
Ne értsd félre, egyetértek azal, hogy jó lenne, de mindenki ott spórol, ahol tud. Ha a törvény nem írja elő, akkor nem is fognak csupán emberi jóságból építeni.
P.S.: Neked az ékezet sokkal olcsóbban meglenne mint nekik a WC, mégis spórolsz vele.

Kb sehol nem kötelező, pont ezeken a helyeken miért lenne?
(Írom ezt úgy hogy amúgy én örülnék neki, ha lenne mosdó.)

Az üzletekben nem kötelezö, söt ahol élelmiszert árulnak, ott igen komoly feltételekkel lehetne csak WC-t üzemeltetni. Ugyanis ha valaki használná a WC-t és nem tartja be a szükséges higiéniát (kézmosás elhagyása igen gyakori), utána meg összefogdossa az élelmiszereket, ezzel fertözésveszélyt idéz elö, és pont ezért nem engedélyezik.
Másrészt egy-egy WC fenntartása nem kis összeg, emellett még külön takarítóról meg rendszeres takarításról is gondoskodni kellene, ami szintén nem ingyen van.

NEM csak Lidl, Aldi, Penny, hanem egyéb üzletekben is.
Másrészt meg fogd vissza magad, elég hülye dolog, amit írsz, viccnek számalmas, komolyan meg idiótaság.

Nem mindenki a bolt mellett lakik, nekem pl az oda-visszaút a legközelebbi aldiba egy óra. Élmény volt a bevásárlás, mikor fel voltam fázva... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!