Lidl, Aldi, Penny boltokban miert nem kotelezo wc?
Figyelt kérdés
Hatalmas forgalmat bonyolitanak es koltsegvetesbe is beleferne.ma 13:44
11/17 anonim 

válasza:

Az OBI áruházakban van mosdó. Vajon csak a nagy mérete miatt?
12/17 anonim 

válasza:

A 🇬🇧 UK-ben minden Lidl-ben van WC. Ingyenes! 👍🤫😉🤷♀️
14/17 anonim 

válasza:

13 ez nem igaz, a kasszáknál lehet venni nasit és üdítőt is.
16/17 anonim 

válasza:

ez igazából nem csak arról szól hogy "nem töltesz ott sok időt", de vannak helyzetek mikor olyan sürgősen tör a szükség az emberre, hogy életmentő lehetne. és ne csak arra gondoljatok hogyha beteg vagy, vagy másnapos és hasmenésre számíthatsz akkor ne menj boltba, ott van sokaknál valamilyen bélbetegség aminél nem kiszámítható. vagy egy stressz kihoz olyat hogy indulás előtt 3x kell menni, holott napi 1 normális valakinek, ennek tudatában indulna. én kerültem olyan szituba már hogy komolyan 1,5-2 perc alatt összedobáltam ami kell a Pennyben, aztán olyan sor volt hogy álltam vagy 20 percet mint a hering előttem-utánam tömeg, na msot ha ilyen helyzetben jön valakire a szükség, sokkal könnyebb lenne ha el tud rohanni az üzleten belül valahova minthogy otthagyjon mindent ha nem akar megszégyenülni. de tényleg higiéniás szempontból problémásabb lenne fenntartani
17/17 anonim 

válasza:

Kispajtások! Ha olyan helyen jön rátok, ahol SEMMI sincs, hogyan oldjátok meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!