Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Csak én rühellem az önkiszolgá...

Csak én rühellem az önkiszolgáló pénztárakat?

Figyelt kérdés
2023. máj. 14. 09:47
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
55%
24, nem kell ahhoz nyominak lenni, hogy egy fárasztó nap után az ember ne dolgozni akarjon a hipermarketben.
2023. máj. 14. 14:48
 32/37 anonim ***** válasza:
73%

"...nem kell ahhoz nyominak lenni, hogy egy fárasztó nap után az ember ne dolgozni akarjon a hipermarketben."

Akkor álljon a sima kasszahoz és már meg is van oldva a problémája

2023. máj. 14. 15:16
 33/37 anonim ***** válasza:
79%

32.

Ezt mondjuk órák óta, de csak a, kötekedés meg a boomerezés megy. :D

2023. máj. 14. 15:22
 34/37 anonim ***** válasza:
64%
Aki nem akarja más munkáját elvégezni, az önkiszolgáló boltban se vásároljon! Az árut ott mindenki maga veszi le a polcról.
2023. máj. 14. 16:00
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
Én pont fordítva vagyok ezzel, utálom a rendes pénztárakat. Nem szívesen járok azokba a boltokba, ahol nincs önkiszolgáló pénztár. Pl az Aldiban nincs és olyan gyorsan húzgálják a cuccot, hogy alig lehet elpakolni, pedig én nem sok terméket veszek és nem is bénázok a pénztárnál, mindig kikészítem a táskámat+a bankkártyát. (nem bénázok készpénzzel, ha lehet) Sok helyen bunkó a pénztáros, vissza sem köszön, vagy morcos képet vágnak. Én nem igénylem, hogy különösen kedvesek legyenek, tudom, hogy sok a munkájuk és fáradtak. De azért visszaköszönni nem lenne annyira megerőltető. Inkább állok az önkiszolgálóhoz, ahol nincs ilyen probléma.
2023. máj. 17. 17:31
 36/37 anonim válasza:
69%
Az emberek felfogása nem egyforma. Ha nem szereted öket ne használd, ennyi. Az én magánvéleményem hogy szoktam használni mert általában kevesebb a sör mint a normál pénztárnál és ha az ember belejön gyorsan letudja a vásárlást. Viszont sajnos sokszor megáll és akkor keresni kell valakit aki segít, pl nem olvasa be a szatyrot vagy nem érzékeli a súlyát. Ezért inkább érdemes saját szatyrot vinni ennek elkerülése miatt. Meg öszintén személytelen, de ha úgy néznek sok eladó is az
2023. máj. 19. 09:21
 37/37 anonim ***** válasza:
83%
#36 Az, hogy személytelen, miért baj? Vásárolni megyek az üzletbe, nem társadalmi életet élni. Kifejezetten bosszant, mikor végig kell várnom, amíg a pénztáros és az előttem lévő vevő kijopofizzák magukat. 68N
2023. máj. 19. 09:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!