Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Mi a montreali sertesszelet...

Mi a montreali sertesszelet receptje?

Figyelt kérdés
Regen az Auchan-ban lehetett kapni elore fuszerezett montreali sertesszeletet. Megszunt mar nem is tudom hany eve de iszonyat finom volt. Sajnos ők is csak rendeltek valahonnan. Nem tudja valaki honnan rendeltek, mi lehetett a recept?

jan. 2. 05:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak fantázianév volt mint pl Mari néni kedvence, valószínű nincs receptje.
jan. 2. 08:05
 2/8 anonim ***** válasza:
14%
Ha kanadai, akkor biztos juharszirupos.
jan. 2. 09:03
 3/8 anonim ***** válasza:
63%
Ez garantáltan fantázianév, ilyen recept nincs, viszont ha ök készen kapták, akkor feltehetöen ízfokozókkal meg aromákkal telenyomott valami volt
jan. 2. 09:25
 4/8 anonim ***** válasza:
51%
A fűszerek: tengeri só, fűszerpaprika, feketebors, fokhagyma, vöröshagyma, koriandermag, chilipehely, kaporlevél
jan. 2. 11:01
 5/8 anonim ***** válasza:
87%
jan. 2. 11:02
 6/8 anonim ***** válasza:
87%
jan. 2. 11:03
 7/8 anonim ***** válasza:
73%
5-6-os: köszi a receptet, nekem nem sikerült megtalálni, de jónak hallattszik.
jan. 2. 18:45
 8/8 A kérdező kommentje:
tudom srácok h fantázia név volt. :'D abban bíztam h esetleg vmi volt auchan dolgozó v akik beszállították esetleg látja ezt és meg tudja mondani. :D az 5-ös válaszolóé hasonlít talán eddig a legjobban rá! le is mentem kipróbáljuk.
tegnapelőtt 01:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!