Bakonyi sertesszelet keszitese soran mire jo a hus lisztezese?
Figyelt kérdés
En olyan verziot talaltam neten, de miert szukseges?2021. ápr. 1. 16:27
1/3 anonim válasza:
Mert ha belisztezed és mindkét oldalát hirtelen megsütöd, akkor a húsnak lesz egy finom kérge és benne maradnak az ízek.
Egyébként ezt nem csak a bakonyinál csinálják, hanem a szószos húsok zöménél, hogy ne főtt hús hatású legyen a végére.
2/3 anonim válasza:
Teljesen rendben az 1-es válasza, igen, pont ezért. Még ha az 51%-os pszichopatának nem is tetszik, de válaszolni azt nem tud. Én egyébként eszerint a recept szerint készítem és nagyon finom:
3/3 anonim válasza:
Szeletben párolt húsoknál a liszt a húskéreggel együtt ad egy védelmet a szétesés ellen, azon kívül a kevés nagyon forró zsiradékban (200-230C) különleges pörzsanyagok is képződnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!