Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Csak én rühellem az önkiszolgá...

Csak én rühellem az önkiszolgáló pénztárakat?

Figyelt kérdés
2023. máj. 14. 09:47
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
76%

"Az anyjuk pics@ját!"

15# Szeretem használni mert a magam tempójában csinálhatom. Sokszor a pénztárost követni sem lehet olyan gyorsan csinálják mintha teljesítménybérezésben lennének.

2023. máj. 14. 11:42
 22/37 anonim ***** válasza:
82%
Nekem semmi bajom a pénztárosokkal, de mindig az automata kasszákat választom ha van rá lehetőségem. Gyorsabban végzek mert eleve kevesebben vannak előttem.
2023. máj. 14. 11:43
 23/37 anonim ***** válasza:
33%

Amúgy aki annyira elégedett az önkisuolgalóval, az hány terméket vesz?

Mi nem járunk minden nap önkiszolgálós hiperekbe és van amikor 2 fémkosár van tele cuccal.

Húzogassa le egyesével az anyjuk pics@ja. :D

2023. máj. 14. 11:47
 24/37 anonim ***** válasza:
48%
#23: nem mindenki olyan nyomi, mint Te.
2023. máj. 14. 12:06
 25/37 anonim ***** válasza:
22%
Nyomi aki mondja!
2023. máj. 14. 12:14
 26/37 anonim ***** válasza:
16%

Csak te meg a nyuggerek.

Sokkal kényelmesebb. Én döntöm el hogy fizetek, nem kell a pénztáros szeszélyeinek kitenni magam.

Persze a boomerek jönnek, hogy jaaaaj nem dolgozom a bolt helyett ingyen...

2023. máj. 14. 13:00
 27/37 anonim ***** válasza:
68%
Én szeretem, mert idegesít amikor a hagyományos pénztárnál tökéletlenkedik előttem a sok 20-25 éves szenilis vén trotty. 75F
2023. máj. 14. 13:46
 28/37 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem nagyon hasznos, hogy 1 perc alatt végezni lehet a fizetéssel, ha csak pár terméket veszel. Aki ennyire analfabéta, hogy nem tud kezelni egy ilyen egyszerű dolgot az inkább magára vessen. Tudom ez sokaknak nem tetszik, de emberek.. hol éltek???!!

Sose értettem miért ördögtől való valami új dolgot megtanulni vagy használni :D

De egyébként aki rimánkodik az önkiszolgálón az valószínűleg ugyanúgy rimánkodna, ha 10 percet sorba kellene állnia.

2023. máj. 14. 13:57
 29/37 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően szeretem, de nem mindegyiket. Az egyik üzlethálózatét pl. utálom. Balfelöl van az, aminek szerintem jobbra kellene lennie. Nem lehet mellé pakolni, mert nincs hely. Ha a táskámat kicsit megtámasztom, váratlan termék blablabka pofázik.

A végén kérdezi, hogy akarom-e az akciós kártyájukat használni. De akkor már túl vagyok a fuzetésen is. A svéd bútorboltosé viszont teljesen rendben van.

2023. máj. 14. 13:58
 30/37 anonim ***** válasza:
70%

Emberek, nem a technika részének a megugrása a gond!

Primitív szkennelés, naponta tolom itthon a nyomtatómmal, és naponta végzek vásárlást, netbankolást külföldre is.

Hanem jellemzően hiperekben van és én oda nem 1 kakaós csigáért ugrok be, hanem nagybevásárlásra.

Itt az egyik T hiperben 0 hely van pakolni, vagy a kosár kicsi, potyog le minden.

Mindig van valami zűr, a pia engedésre várni kell, csipog, hibát jelez, az eladó elintézi annyival, hogy ez rendszeres gond.

Nem igaz milyen értetlenek vagytok és ti boomereztek? :D

Ti hol vásároltok? A jövőben? Elysiumban?

2023. máj. 14. 14:46
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!