Teszkóban miért raknak ki 1500 ft-os almát?
Figyelt kérdés
Ott van alatta 400 ft-os idared alma, mindenki azt fogja venni. De van egy másik csomó olcsóbb alma, semmi értelme kirakni almát ennyiért. Ez valami marketing/pszichológiai trükk?jan. 2. 12:15
1/17 anonim válasza:
Imádom ezeket a kérdéseket! Ja, nem. Minden nap van hasonló.
Nem, nem mindenki a 400 forintosat fogja venni. Vannak akik terméket vesznek, nem árat.
2/17 anonim válasza:
Ha senki se venné, nem lenne a kínálatban.
3/17 anonim válasza:
Mi Pink Lady-t veszünk, még ha drága is, mert azt szeretjük.
4/17 anonim válasza:
Van a Lidl-ben is van hogy azt veszem hiába van olcsóbb.
5/17 anonim válasza:
Azt veszem, amelyik szebb🤷🏻♀️ ha az 1500-as, akkor azt. Hiába van ott 400-ért a másik, ha össze, vissza van ütődve. Nem megyek csődbe 2 db almától.
6/17 anonim válasza:
Meg igen, nem mindegy ki hány almát vesz. Nyilván ha valakik nagy mennyiségben fogyasztják az almát, és több kilót vesznek, akkor az 1500 ft-os jó drágán jön ki végül (persze ha az embernek telik rá, akkor mindegy). Viszont aki csak pár darabot vesz, annál valószínűleg az 1500 ft-os sem fogja kiüríteni a pénztárcát.
7/17 anonim válasza:
Volt egy nagymamám, aki mindig az olcsót kereste. 70 felett is képes volt egy órát utazni érte. A szüleim helyben, dupla vagy háromszoros áron vásároltak pl. almát is. Ő a felét kidobta, mert hibás volt. A mienk teljes egészében jó volt. Melyik az olcsóbb?
8/17 anonim válasza:
Nem biztos, hogy több kilót vesz. Lehet, hogy vesz az olcsóbból is (vagy nem), és a drágábból meg 2-3 darabot.
Ilyen alapon megkérdezhetnéd, hogy minek raknak ki bélszínt a csirkenyak mellé, mert úgyis mindenki a nyakat fogja megvenni. Hát nem.
9/17 anonim válasza:
A pink Lady is sokszor ha nem is ennyi, de 1000-1300 Ft/kg áron van. Én is azt szoktam venni. Finom, lédús és még nem találkoztam olyannal ami romlott lenne.
4-5 db-ot szoktam venni egy hétre.
Nem fogom megvenni a 400 Ft-os ütött kopott almát aminek a közepén hatalmas csutka van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!