Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Ha veszek egy rekesz sört a...

Ha veszek egy rekesz sört a teszkóban azt a kasszánál fel kell tenni a szalagra vagy a kocsiban kell hagyni?

Figyelt kérdés
A metróban mikor vettem egy rekesszel és felraktam a szalagra ott jól lecsesztek mert ott a kocsin kell hagyni. Mikor a sparban vettem ott meg a kocsin hagytam, na ott meg azért csesztek le.
2021. jan. 7. 10:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Kérdezd meg a kasszást, hogy fel tedd e vagy se.
2021. jan. 7. 10:54
 2/12 anonim ***** válasza:
58%
Elképzelem, hogy a sorban vadul GYK-zol a telefonodon, ahelyett hogy megkérdeznéd a pénztárost és elszomorít a kép.
2021. jan. 7. 11:03
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy darabot felteszel és szólsz, hogy egy teljes rekesszel van.
2021. jan. 7. 11:15
 4/12 anonim ***** válasza:
67%
A kérdéseek elég nagy %-a ilyen..... Hogy a valódi, konkrét válaszadó személy helyett kiírják a kérdést ide... :-D
2021. jan. 7. 11:23
 5/12 A kérdező kommentje:

"Egy darabot felteszel és szólsz, hogy egy teljes rekesszel van."

Na most bejött egy harmadik verzió, na akkor most melyik???

2021. jan. 7. 11:32
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindenhol máshogy vagy. Tényleg az a legjobb, ha megkérdezed a pénztárost.
2021. jan. 7. 11:36
 7/12 anonim ***** válasza:
71%

Metro aruhazban nincs pult a penztaros es a vevo kozott, ha a kocsin hagyod a rekeszt akkor is latja a penztaros ... ellenben mas helyeken pult van a vevo es a penztaros kozott, ha nem szolsz elore, hogy rekesz van a kocsi aljaban, jobbal feltetelezhetik, hogy sundibundiban ki akartad tolni, ezert szolnak.

Megoldas: szolni kell, hogy rekesz van a kocsi aljaban es akkor mar eleg ha egy uveget teszel fel a szalagra.

2021. jan. 7. 11:45
 8/12 anonim ***** válasza:
77%
jobbal=joggal
2021. jan. 7. 11:46
 9/12 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
84%

Így van, egyet kiteszel és szólsz, hogy egy egész rekesszel lesz. Ezt kell csinálni a 6-os vizeknél, üdítőknél is.

Hogy miért? Azért, mert a pénztárosnak napjában akár több száz rekesz/zsugor nehéz terméket kell megemelnie egy relatíve kényelmetlen pozícióból. Főleg ha nő a pénztáros, érdemes bent hagyni a kocsiban a nehéz dolgokat.

2021. jan. 7. 12:22
 10/12 anonim ***** válasza:
Az a biztos,hogy ha megkérdezed a pénztáros hölgyet.
2021. jan. 7. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!