Nagykerbe visszaváltják?
Figyelt kérdés
Ma rossz sörből vettem 20db-ot (elnéztem és a drágábbikból raktam el) azaz 1 rekeszt de rekesz nélkül, ha visszaviszem blokkal visszaváltják? Ha nem esetleg nem lehet az árát másik fajtából azaz olcsóból levásárolni, úgy sem?2019. dec. 23. 16:56
3/8 anonim válasza:
Ha egy komolyabb helyen vetted, pl tesco, auchan, Lidl, Aldi,stb. akkor visszaveszik.
Én tegnap vittem vissza 3 csomag tejport, kérdés nélkül visszaadták az árát.
Szerintem kis boltban is kicseréltélik másikra.
4/8 A kérdező kommentje:
#3: az mégis mit jelent hogy komolyabb? felsoroltak egyike sem, nagyker, mint írtam, itt mindenki nagy adagokban vásárol és egy kicsike kis bolt, inkább nevezném raktárnak, ahol üvegvisszaváltó is üzemel.
2019. dec. 23. 19:37
5/8 anonim válasza:
Ja, nem figyeltem hogy nagyker.
Ha épeszű üzemelteti, akkor visszacseréli, nem éri semmi kár.
6/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nem ez volt a tapasztalatom már tegnap, 1-2 órára rá ugyanis visszamentem.
2019. dec. 24. 08:43
7/8 A kérdező kommentje:
pénztáros valamiféle adóvonzatról makogott és iszonyat sajnálta a dolgot 😂
2019. dec. 24. 08:47
8/8 anonim válasza:
Úgyis Karácsony van, osztogasd el a hajléktalanok között...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!