Nagyon rühellem ha buszon mellém ülnek, mit tudok tenni?
Zenét nem telik el út, hogy nem hallgatok, olyat is szoktam csinálni hogy ugy teszek mintha nem figyelnék, mikor állnak mellettem, de nem válik be, mert megbökdösnek. Hátra is hátra szoktam menni amennyire csak lehet, de igyis mellém ülnek. Táskát is mindig mellém teszem de mindig el kell vennem onnan. Más ötlet?
Utálom, hogy nem férek el rendesen a másiktól, az külön plusz pont ha még 200 kilós is az illető és engem is osszenyom. Keszulodesnel meg nehezen tudom rendesen felvenni a kabátot meg a táskát.
#17 rosszat én se szoktam szólni, elég ha látja hogy kabát felvételnél meg táska felvetelnel mennyit elvesz a helyembol.
Akkor huszadszor is leírom hogy nem utazok állva, ha van két üres hely egymás mellett.
#18 akkor lenne azonos ha azt mondanám hogy fel se szálljon a buszra
És a táskád aminek szerinted saját hely jár? Neki is vettél bérletet?
#24 te szerintem magadrol beszélsz
#25 az gondolja hogy magasabb rendű aki csak úgy leül máshoz azzal nem törődve hogy ez neki jó e. Ha nem jutott neki hely, akkor szépen el kell fogadni a helyzetet és várni míg más leszáll.
#27 nocsak, ezért az üzenet egy megszolitotthoz. Azért mert te képtelen vagy lefogyni nem másnak kell hogy szar legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!